7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLUŠATI SELEKTORA ILI NAVIJAČE? Muslin savetovao Zvezdu iz sopstvenog iskustva

Objavljeno: 29.07.16 u 10:51

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin dao je savet crveno-belima kako bi trebali da igraju u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca.

Crvena zvezda ostvarila je odličan rezultat u prvom meču u Razgradu i tamošnjih 2:2 garantuje da bi i remi od 0:0 ili 1:1 u Beogradu vodio srpskog šampiona dalje u plej-of za ulazak u ‘elitu’.

Kada je Slavoljub Muslin vodio crveno-bele, jedini put kada je rezultat prvog meča bio 2:2 bio je dvomeč protiv danskog Odenzea, ali tada revanš nije bio baš kao što sada savetuje svoj bivši klub.

– Ništa nije sigurno, sećam se i našeg osećanja posle 2:2 u Danskoj. Znaš da ti 0:0 i 1:1 garantuju prolaz, ali je teško da reznojuješ – objasnio je Muslin u izjavi za ‘Žurnal’.

– Crvena zvezda je ostvarila rezultat za poštovanje, radostan sam što klub ima priliku da prođe dalje. Trener je odlično postavio tim, opredelio se za kontre, znao je da su im štoperi sporiji. Biće još više prostora u revanšu, jer Bugarima ne odgovara 0:0 – pohvalio je Slavoljub Muslin crveno-bele.

DISCIPLINSKI POSTUPAK: Zvezda ostaje bez letnjeg pojačanja, preti joj oduzimanje bodova?!

Navijači pozivaju na završni udarac grogiranom Ludogorecu, koji nije očekivao onakav otpor i efikasnost Zvezde u prvom meču.

– Znam sve to i razumem želje, ali mora da se odigra hladne glave. Jedno je želja, a sasvim drugo taktika kada nemaš potrebu da srljaš. Ne kažem da bi Crvena zvezda trebalo da ide na 0:0, ali na prvom je mestu da se ne primi gol iz kontre. Ne sme Bugarima da se ostavlja prostor, jer su opasni u situacijama „jedan na jedan“, pogotovo u driblingu. Kolektivna odbrana, kada su igrači blizu, može da bude rešenje – poručio je Muslin.

Iako su sve misli uprte ka revanšu sa Ludogorecom u utorak od 20:30h, Zvezda će prvo večeras igrati protiv Metalca u drugom kolu Superlige Srbije.

0
0

7 Komentara

  1. Covek je potpuno u pravu jer je cilj prolaz i naredno kolo kvalifikacija a ne ofanziva,euforija i ispadanje kao mali klub iz komsiluka.Ako igramo jos utakmica,skupicemo vise bodova i vec naredne sezone u kvalifikacijama za LS,imacemo vec u ovoj fazi status nosioca,sto je jako bitno jer dobijamo slabije protivnike.Uvek sam za to da igramo i malo slabije ili ne tako leprsavo ali uvek da pobedimo ili bar prodjemo dalje u nekom dvomecu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba da se zatvorimo i da prodjemo kao Partizan protiv Augzburga, sa Drulovicevom defanzivnom taktikom!!! Ma napadni Bugare da neznaju sta ih je snaslo i sve to sa 50.000 Delija kao vetar u ledja! Ma kolena ce im klecati kad cuju huk sa tribina!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Raduju se neresenom ishodu, kao „pobedi“, ALI, ZAVRSNI UDARAC CE ZADATI-UEFA sa VISE OD 1000 000 RAZLOGA ZA „POVAMPIREN’ FK, tj. NASILNO OZIVLJEN, A ODLICNO SE ZNA, DA POKOJENIKA NIKADA, ALI BAS NIKADA NIJE DOBRO „UZNEMIRAVATI“ GA i „SKRNAVITI“ U VECNOM POCINKUUU .!. XXAAXXAA .!. GRESNICIIIIIII , „ZIVITE“ U GREHU I LAZIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Raduju se neresenom ishodu, kao „pobedi“, ALI, ZAVRSNI UDARAC CE ZADATI-UEFA sa VISE OD 1000 000 RAZLOGA ZA „POVAMPIREN’ FK, tj. NASILNO OZIVLJEN, A ODLICNO SE ZNA, DA POKOJENIKA NIKADA, ALI BAS NIKADA NIJE DOBRO „UZNEMIRAVATI“ GA i „SKRNAVITI“ U VECNOM POCINKUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter