1
Evropske lige

MURINJOVA ‘METLA’: Švajnštajger nije preživeo seču ‘Specijalnog’, ‘lete’ još osmorica

Objavljeno: 29.07.16 u 10:22

Dolaskom Žozea Murinja na klupu Mančester junajteda, Bastijan Švajnštajger postao je – prekobrojan.

Mančester junajted definitivno neće biti isti kao prošle sezone. Da li će to biti promena na bolje ili na gore, saznaćemo za 15-ak dana kada će početi nova sezona u Premijer ligi.

Do tada, Žoze Murinjo pravi čistku na ‘Teatru snova’, a prema pisanju engleskih medija, čak devetorica ‘đavola’ će dobiti razduženje.

Najzvučnije ime svakako je Bastijan Švajnštajger, koji je zbog povreda propustio veći deo prošle sezone i odigrao svega 18 utakmica. Murinjo nema poverenje u novog ‘srpskog zeta’, pa će morati da potraži novi posao.

Pored njega, još osmorica će napustiti Old traford, a to su: Adnan Januzaj, Tim Fosu-Mensah, Tajler Bleket, Kameron Bortvik-Džekson, Vil Kin, Pedi Meknera, kao i dvojica mladih talenata koji će ići na pozajmice, Andreas Pereira i Džejms Vilson.

Podsetimo, ovog leta Mančester junajted je, za sada, angažovao samo trojicu fudbalera: Zlatana Ibrahimovića, Henrika Mkitarjana i Erika Bailija, a kao što je poznato, svi čekaju dolazak Pola Pogbe u najvećem transferu u istoriji fudbala.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter