7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEP GEST CRNO-BELOG DETETA: Saša Lukić oprostio dug Partizanu, evo i koliko…

Objavljeno: 29.07.16 u 09:40

Doskorašnji vezista Partizana, otputovao je u Torino gde je potpisao ugovor sa ‘bikovima’, ali je uz to napravio i lep gest prema, sada već, bivšem klubu.

Nije tako dobra finansijska slika Partizana, posebno posle bogatog prelaznog roka u kom su stigla devetorica fudbalera, a ispalo se iz Evrope već na prvom stepeniku.

Zato je morao da bude prodat Saša Lukić, Torinu za 1.500.000 evra, a zatim je i sam fudbaler dao svoj mali doprinos.

KREĆU ODLASCI IZ HUMSKE: Prvi će doneti milion i po evra u kasu Partizana!

Prema pisanju ‘Sporta’, Lukić je Partizanu oprostio dug od 25.000 evra, koji se nakupio iz ranijih sezona.

Klub ga je podigao i stvorio, on sada nastavlja dalje i na ovaj način se odužuje Partizanu.

0
0

7 Komentara

  1. Ovo je ko zna koja vest po redu da neki od igraca oprasta dug Partizanu vec njih 6-7 u zadnje vreme,a neki nisu oprostili vec naplatili,eno Lazovic blokirao racun,za neke jos nisu placeni penali itd. Dugovalo se i duguje se i kurti i murti a Grobari su znali prozivati druge klubove za dugovanja i pravili se da je kod njih sve bajno i da su u plusu ha,ha,joj kad izadje vest jedan dan da su u dugovima 50+ miliona bice zemljotresa 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo !!! CRNO-BELA KRV !!! DETE SVETINJE !!! A ne kao DZONIIIII sto „voli“ crvenu bludnicu do zadnje PARRREEEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter