1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZABORAVLJEN PROTIV LUDOGORECA: Hugo Vijeira se oglasio na Instagramu (FOTO)

Objavljeno: 27.07.16 u 14:58

Portugalac je posle jučerašnjeg meča Zvezde sa Ludogorecom pao u drugi plan usled dobre ofanzivne partije crveno-belih, ali bez njega u sastavu.

Dan pred meč, 25. jula, Hugo Vijeira je proslavio svoj 28. rođendan. Delijama to nije promaklo, pa su mu putem društvenih mreža to i čestitali, a Portugalac im se danas zahvalio na svom Instagram profilu.

Međutim, ni reči o Zvezdinom značajnom koraku ka grupnoj fazi jednog od evropskih takmičenja.

NISU IH SHVATILI OZBILJNO: Bugarski mediji opleli po Ludogorecu, omalovažavajući Zvezdu! (FOTO)

Podsetimo, Vijeira je krajem prošle sezone bio blago nezadovoljan jer je izveden iz igre u poslednjem kolu Superlige, čime je izgubio šansu da bude najbolji strelac prvenstva, zatim je izostao sa spiska Portugalije koja je kasnije osvojila Evropsko prvenstvo, a tokom leta mu se izjalovio i transfer u Olimpik iz Marseja.

Sezonu je počeo loše, bez gola u prva tri meča, dok je u četvrtom ovosezonskom izostao sa terena, a njegov zamenik u špicu, Aleksandar Katai još jednom bio najbolji Zvezdin fudbaler, čime je dodatno ‘bacio u senku’ Vijeiru.

 

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter