1
Fudbal

PRIJATELJSKI: Poraz kadeta od Kazahstana

Objavljeno: 27.07.16 u 09:15

U prijateljskoj utakmici kombinovana selekcija Srbije do 17 godina poražena je od Kazakhstana 0:2 (0:2). 

Po prijatnom vremenu, pod reflektorima, utakmicu u Staroj Pazovi sudio je Jovan Šegrt iz Beograda. Žuti karton je zaradio Iliasov u 63. minutu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Srbija: Dokić, Bjeković (41. Kostić), Radović (41. Kamenović), Antić (41. Jeličić), Bakić (41. Mrkela), Vujić (41. Kurtiši), Milijašević (41. Josović), Tedić (41. Babić), Bojić (41. Đerlek), Vujević (41. Janković), Vukićević (41. Gavrić). Selektor: Ilija Stolica.

Kazakhstan: Ustimenko (80. Medvedov), Aitim, Iliasov, Sovet (72. Kolmonbetov), Makan (60. Ulšin), Zakipbajev, Krasnoperov (60. Šamši), Kenesov (41. Kairkenov), Kašken, Seidakment (41. Ušačev, 60. Sidorov)). Selektor: Aleksandar Kuznjecov.

[/stextbox]

U prijateljskom meču sa Kazakhstancima selektor Ilija Stolica je izveo kombinovani tim sa nekoliko standardnih igrača. Gosti su se bolje snašli na početku utakmice, kada su stvorili jedine dve prilike i postigli oba gola.Prvi gol je postigao Zakipbajev u 10. minutu. Naša reprezentacija je posle primljenog gola nametnula svoj ritam, bila mnogo bolji tim. Nakon nesporazuma u odbrani Zakinbajev je udvostručio prednost u 23. minutu. Ostale su neiskorišćene dve sjajne prilike. Vujić je izblokiran u 28. minutu, a odličan udarac Bakića glavom sa peterca, završio je iznad prečke Ustimenka.

U drugom delu Ilija Stolica je pružio šansu svim igračima. Iako je lopta konstantno bila u posedu naše reprezentacije, nije bilo raspoloženog strelca da kruniše nadmoć. U 73. minutu Kurtiši je bio najbliži cilju, ali je pogodio stativu. Nakon utakmice sa Kazahstanom selektor Stolica će imati jasniju sliku o mogućnostima svih kandidata. Inače, prvi tim kadetske selekcije se priprema za učešće na međunarodnom turniru Rackeve u Mađarskoj 30. jula do 3. avgusta.

0
0

1 Komentara

  1. Izgubili od Kazahstana,eeeej…ajmo,momentalno smeniti selektora,ma kako se zvao.Ljudi,mi smo Srbija,evropski brazilci a gubimo od indijanaca.Taj Kazahstan je trebao pobediti bilo koji nas tim a za reprezentaciju da ne pricamo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter