4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

USPAVANA ODBRANA ZVEZDE: Ludogorec kaznio neopreznost za 2:2 (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.16 u 21:38

Kratko je trajala radost navijača Crvene zvezde, pošto je Ludogorec izjednačio u 77. minutu na 2:2.

Kešeru je ušao u igru u 67. minutu, a samo deset minuta kasnije bio je strelac izjednačujućeg pogotka posle brze akcije Ludogoreca iz slobodnog udarca i velike neopreznosti odbrane crveno-belih.

Greška koja se u Evropi ne prašta.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

4 Komentara

  1. Nije uspavana odbrana nego vezni igrac, u ovom slucaju Kanga ili Donald, koji obavezno mora da stoji izmedju lopte i svog gola, to se uci sa 10 godina

    0
    0
    Odgovori
  2. „ODBRANA“, pa naturalizovani potomci bludnice i NEMAJU „ODBRANU“, K’O i mama sto IM NIJE IMALA „PROTIV“ BAJAZITAAAA … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • A sta ima tvoj nazovi klub, majke ti? Hoces li da izvrsis samoubistvo ako Zvezda prodje dalje? Pokazi da imas principe, kretencino.

      0
      0
      Odgovori
    • Totalno si odlepio gov.ar sa daske sa raznim nadimcima ( sluge režima, Penzioner, Dark energy, Welcome to…). Tebe je Zvezda totalno vijuge rastresla. Zreo si za zdravstveni centar. Sediš u 4 zida i očekuješ svaki dan nove vesti o Zvezdi. Neka ti uzmu uput i da te lepo odvedu na posmatranje. Mali internet navijaču, opet kljucaš u taj telefončić, bulazniš, balezgaš, sanjaš ćokije, bankomate, limenke. Sam se sebi smeješ? Pod hitno u zdravstveni centar.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter