3
Domaći fudbal

SA LICA MESTA: Ovako su Delije pozdravile igrače posle remija sa Ludogorecom (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.16 u 22:10

Navijači Crvene zvezde imali su razloga za zadovoljstvo posle meča sa Ludogorecom, što su i podelili sa svojim ljubimcima.

Izabranici Miodraga Božovića pokazali su večeras da navijači ipak mogu da se nadaju velikim delima svojih ljubimaca ove sezone, jer večerašnji nastup u Ludogorec areni daje veliku nadu da Liga šampiona nije nedostižan san.

Radost zbog odličnog rezultata koji nose na revanš u Beograd simpatizeri Crvene zvezde su sa navijačima proslavili večerašnjih 2:2 i pozdravili igrače. Evo i kako:

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

0
0

3 Komentara

  1. Totalno si odlepio gov.ar sa daske sa raznim nadimcima ( sluge režima, Penzioner, Dark energy, Welcome to…). Tebe je Zvezda totalno vijuge rastresla. Zreo si za zdravstveni centar. Sediš u 4 zida i očekuješ svaki dan nove vesti o Zvezdi. Neka ti uzmu uput i da te lepo odvedu na posmatranje. Mali internet navijaču, opet kljucaš u taj telefončić, bulazniš, balezgaš, sanjaš ćokije, bankomate, limenke. Sam se sebi smeješ? Pod hitno u zdravstveni centar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter