16
Domaći fudbal

NEŠTO ŠTO NIKAKO NE VOLI: Milan Borjan objasnio zašto je ušao u klinč igračima Zvezde

Objavljeno: 26.07.16 u 22:25

Crveno-beli posle meča bili su u mnogo boljem raspoloženju, razumljivo, dok domaći igrači nisu bili preterano zadovoljni sa 2:2 iz prvog meča u Razgradu.

(Specijalan izveštač HotSporta iz Razgrada – Darko Noveski)

Srpski golman u redovima Ludogoreca, Milan Borjan, posebno je istakao svoje nezadovoljstvo krajnjim ishodom.

– Zvezda nam je dala dva gola iz dve šanse. Ne pobeđuje uvek bolji tim. Šanse u revanšu su 50:50 – izjavio je u miks zoni posle meča Milan Borjan.

Zašto je ušao u klinč sa igračima Zvezde zbog faula tokom drugog poluvremena?

– Jedan Zvezdin igrač je opsovao mog saigrača. A ja to nikako ne volim – kratko je objasnio Borjan.

0
0

16 Komentara

  1. Tako je Borjane! Nije sve izgubljeno,imate sanse da u revansu izbacite ovaj rezimski klub,grobare srpskog fudbala…

    0
    0
    Odgovori
  2. Да ли је могуће да вас комплекси убише.? Баталите ратарди нас… Гледајте своје ретарде… Борјане, да ли браниш на тренингу???

    0
    0
    Odgovori
  3. Totalno si odlepio gov.ar sa daske sa raznim nadimcima ( sluge režima, Penzioner, Dark energy, Welcome to…). Tebe je Zvezda totalno vijuge rastresla. Zreo si za zdravstveni centar. Sediš u 4 zida i očekuješ svaki dan nove vesti o Zvezdi. Neka ti uzmu uput i da te lepo odvedu na posmatranje. Mali internet navijaču, opet kljucaš u taj telefončić, bulazniš, balezgaš, sanjaš ćokije, bankomate, limenke. Sam se sebi smeješ? Pod hitno u zdravstveni centar.

    0
    0
    Odgovori
  4. Preko zene mu presao Djura frizura sa celom ekipom…ona ga naucila…Opsovao ti saigraca?! Sram te bilo,opsovao ga je Katai kad mu se ovaj uneo u lice, a ti si napao Mucea…Nista gore od janjicara!

    0
    0
    Odgovori
      • Decko,sta li si vec…rodjen u Beogradu,zivim u Beogradu,volim Zvezdu i celu Srbiju…A ti sto imas komplekse od Beograda a cela familija ti ovde studira i radi i nema nameru da se vraca kuci a posao tamo ceka, sta da ti kazem, resi taj problem… I da, kaze se janjicar, a ne janicar…Pozdrav!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter