7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI SAGLASNI: Da nam je neko ponudio ovaj rezultat, odmah bismo prihvatili!

Objavljeno: 26.07.16 u 22:46

U taboru crveno-belih posle meča sa Ludogorecom u Razgradu vlada veliko zadovoljstvo, ali, bar prema izjavama, ne i euforija.

(Specijalan izveštač HotSporta iz Razgrada – Darko Noveski)

Situacija posle prvog poluvremena nije bila najsjajnija, komentari navijača na internetu bili su dosta kritični, ali je drugih 45 minuta u Razgradu sve promenilo.

Sjajan pogodak Kataija, zatim i evrogol Kange, preokrenuli su kompletnu situaciju u Zvezdinu korist, a krajnjih 2:2 dali su svim simpatizerima crveno-bele boje veliku nadu da Liga šampiona nije nedostižna.

Sličnog mišljenja su bili i igrači srpskog šampiona posle meča sa Ludogorecom.

– Ne treba dizati euforiju. Ipak, da nam je neko pre utakmice ponudio dva gola, prihvatili bismo. Sada smo mi favoriti, mada biće teško u revanšu – izjavio je Zoran Rendulić u miks zoni Ludogorec arene.

– Tehnički su potkovani i brzi. Čeka na težak zadatak. Greške nisu bile plod nesigurnosti, već više nepotpune fizike spreme – pojasnio je Rendulić.

Mičen Donald takođe smatra da je ovo odličan rezultat

– Dati dva gola u gostima je sjajno. Bilo je dekocentracije i primili smo naivne golove. Ipak, važno je da nismo izgubili. Ovog rivala ne treba otpisivati – istakao je Donald.

Golman crveno-belih Damir Kahriman dosta je bio na mukama, ali je bio nemoćan kod oba gola Ludogoreca.

– Trebalo nam je dosta vremena da se prilagodimo, posle je išlo lakše. Nismo došli da prihvatimo rezultat, već da igramo. U revanšu očekujem pun stadion i mnogo pritiska – reči su Kahrimana po završetku utakmice.

Domaći navijači su smatrali da je previše odugovlačio kod izvođenja nekih prekida.

– Nije važno, želeo sam samo da dođemo do vazduha. Zato sam krao po koji minut – objasnio je čuvar mreže crveno-belih.

0
0

7 Komentara

  1. Glodare do jaja, kakav si ti mazohista…Em te roka tvoj raspali klubic losim rezultatima, em te roka Zvezda i tek ce, a i ovde te roka ko stigne, a ti vooolis…

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. UEFA VAM JE „PONUDILA“ 100 000 RAZLOGA, A VI IH NISTE „PRIHVATILI“, ZATO STE GA GRDNO NAJE…BALIII .!. XXAAXXAA .!. K.R.A.J. I 4 LIGU CETE ZELETIIII, AL’ NI NJE NECE BITIIII, KAO NI VASSSS .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Totalno si odlepio gov.ar sa daske sa raznim nadimcima ( sluge režima, Penzioner, Dark energy, Welcome to…). Tebe je Zvezda totalno vijuge rastresla. Zreo si za zdravstveni centar. Sediš u 4 zida i očekuješ svaki dan nove vesti o Zvezdi. Neka ti uzmu uput i da te lepo odvedu na posmatranje. Mali internet navijaču, opet kljucaš u taj telefončić, bulazniš, balezgaš, sanjaš ćokije, bankomate, limenke. Sam se sebi smeješ? Pod hitno u zdravstveni centar.

      0
      0
      Odgovori
    • Ovako izgelda osoba kad pukne od muke!!! Sigurno ima i chir na zelucu od silne depresije i stresa!!! XAXAXAXAXAXAXAXAXA

      0
      0
      Odgovori
    • Gospodine , ja bi vama pomogao ali ljudi kazu , da vama pomoci nema . Jesi li cuo za aferu u tvom klubicu . Ima nekog privodjenja zbog falsifkovanja . Tisina od vas a ZVEZDA = LS

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter