4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEONARDO NA KLUPI: Tomić spremio jedno, ali veliko iznenađenje na startu Superlige (SASTAVI)

Objavljeno: 24.07.16 u 18:35

Fudbaleri Bačke i Partizana od 19 časova na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu igraju prvi meč nove sezone u Superligi Srbije.

Situacija posle četvrtka i eliminacije iz Evrope nije najsjajnija u Partizanu. Naprotiv, došlo je do novog sukoba između rukovodstva i opozicije, a i veliki deo javnosti traži ostavke sportskog sektora kao i Uprave kluba.

U jeku svega toga, Partizan počinje takmičenje u Superligi gde će u prvom kolu igrati protiv Bačke, ali umesto Bačke Palanke će to gostovanje imati u Novom Sadu na stadionu ‘Karađorđe’.

Tomić je spremio jednu izmenu u odnosu na meč protiv Zaglembja, pa će u postavi biti Petar Đuričković umesto Marka Jankovića koji danas nije ni na klupi.

Tamo će po prvi put biti Leonardo da Silva Souza, najzvučnije pojačanje crno-belih, koji bi mogao da debituje u dresu Partizana.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije, 1. kolo

Bačka – Partizan

Stadion ‘Karađorđe’ u Novom Sadu
Sudija: Novak Simović (Lovćenac)

Bačka: Manojlović, Smiljanić, Josimov, Ilić, Klisura, Rogač, Bajić, Bjeloš, Galić, Trivunović, Mojsilović.
Rezerve: Stepandić, Trajković,  Zečević, Švonja, Čeković, Macanović, Nikolić.
Trener: Spasoje Jelačić.

Partizan: Šaranov, Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac, Everton, Brašanac, Đuričković, Radović, Mihajlović, Đurđić.
Na klupi: Kljajić, M. Stevanović, Ilić, Ostojić, Leonardo, Božinov, Vlahović.
Trener: Ivan Tomić.

[/stextbox]

 

0
0

4 Komentara

  1. Bjekovicu pomagaj! Za neverovati da je isti tim onako odigrao prvi mec protiv Poljaka,a danas raspad. Nije Backa valjda jaca od Poljaka?!

    0
    0
    Odgovori
    • Sine,upravo je ona prva tekma protiv Poljaka bila vaša prevara.Odigrali ste stvarno solidno ali sam odmah rekao da je to vaše najbolje izdanje,koje će biti ove sezone.Prva tekma pred svojom pubikom i želja novih igrača da se dokažu i treneru i navijačima,tako da su igrali preko svojih mogućnosti a nedostajao je samo gol a ko zna da vidi,video je da će to nedostajati i ubuduće,osim kad sudije pomažu ali realno,nemate igrače za onakvu igru.Nema previše kvaliteta u novim pojačanjima,isto kao i u starosedeocima.Vama je i dalje spasioc čovek sa 39 godina što je nezamislivo i nenormalno.Najveća pojačanja su vam igrači sa 30 i 32 god.kao i brazilac koji nije igrao 6 meseci i nema snage ni za 15 min.Ostali sede na klupi ili tribinama jer i nisu nešto bolji od starosedeoca.Pogledajte istini u oči jer kvalitet nemate i nije slučajno što ste ispali iz Evrope.Na pogrešnoj strani tražite alibi jer vam politika tu nije ništa kriva jer ne igra Vučić protiv vas ili za vas.Pogrešni ljudi su na rukovodećim mestima a nije ih postavio AV nego ste ih sami birali na skupštini.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter