3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BOŽOVIĆ MENJA SASTAV: Avramovski skinut sa spiska, umesto njega u Bugarsku ide…

Objavljeno: 24.07.16 u 10:36
Crvena zvezda odlučila je da promeni jednog igrača na spisku licenciranih igrača za utakmice sa Ludogorecom u odnosu na mečeve sa Valetom.

Adam Mičel i Stefan Milošević, koji nisu još licencirani za takmičenje u Super ligi, nalaze se na listi dostavljenoj UEFA i na njih trener Božović može da računa, ali je izvesno da neće biti u krugu kandidata za tim. 
 
Umesto Daniela Avramovskog, prijavljen je David Babunski, saznaje Sportki žurnal.
 
UEFA LJUTA NA “DELIJE”: Ogromna novčana kazna i pretnja izbacivanjem

Inače, bugarski mediji su javili da ulaznica za Ludogorec – Crvena zvezda više nema! Neće biti slobodo nijedno mesto i zabeležiće se rekordan poseta na sportskom objektu u Razgradu.

Kapacitet „Ludogorec arene“ je 8.808 mesta, Delijama će pripasti oko 500 ulaznica, ali se očekuje više zvezdaša na stadionu.

Domaćin je odredio popularne cene ulaznice, najskuplje su 25 leva, što je okon 1580 dinara.
 
0
0

3 Komentara

  1. Mičel je trebao od početka da se uigrava sa Fibelom zbog toga što nije postojala namera da se dovede drugi štoper. Od početka prelaznog roka je morao da se dovede desni bek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter