1
Evropske lige

FOTO: KICKER.DE

NEVEN SUBOTIĆ RAZOČARAN: Radovao sam se izazovu…

Objavljeno: 21.07.16 u 14:34

Bivši reprezentativac Srbije razočaran zato što će morati na novu pauzu.

Srpski fudbaler Neven Subotić poručio je da mu je veoma teško što će, umesto da igra fudbal u Premijer ligi, morati na novu pauzu zbog operacije rebara.

– Dragi prijatelji, želeo sam izazov na kojem ću aktivno raditi. Sada ga imam, ali nažalost, nije na fudbalskom terenu. Uprkos pobede nad trombozom i vremena uloženog da se pripremim za sledeću sezonu, postalo je jasno da ću morati na operaciju. To je konačna odluka, iako sam verovao da sam to ostavio iza sebe, napisao je Subotić na zvaničnom Fejsbuk profilu.

Njemu je zbog toga propao već dogovoren transfer u Midlsbro i mogućnost da se posle Bundeslige dokaže i u Premijer ligi.

– Teško mi je jer sam se radovao novoj sezoni kao mali dečak koji će konačno živeti svoj san. Ono što mi ostaje jeste san, mnogo napornog rada je ispred mene. Kao i uvek, daću 100 odsto da se vratim i budem potpuno spreman i nagaziću na gas kada bude bilo potrebno, zaključio je fudbaler Dortmunda.

On će prema prvim prognozama pauzirati do kraja godine.

NIŠTA OD ENGLESKE: Subotić bez dresa Midlzbroa

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter