7
Domaći fudbal

BRAZILAC BIO NADOMAK MARAKANE: Da li je ovo valjan razlog da se ne izabere Zvezda?

Objavljeno: 16.07.16 u 22:42

Crvena zvezda bila je blizu dovođenja novog velikog pojačanja, a ovo je razlog zbog čega do toga nije došlo…

Crvena zvezda ovog leta dovela je veliki broj inostranih igrača, ali ni tu nisu crveno-beli želeli da se zaustave, već je u planu bilo još jedno veliko ime, koje na žalost navijača, ipak nije stiglo na stadion ‘Rajko Mitić’.

U pitanju je Leandro Damiao, napadač koji je svoje kvalitete prethodnih godina pokazivao u Atletiko Ibirami, Internacionalu, Santosu, Kruzeiru, španskom Betisu, a sada će to demonstrirati u Flamengu, a ne u dresu beogradskih crveno-belih.

OPET PROBLEM SA LICENCOM: Novac od sponzora potrošen pre nego što je legao na račun

Danas je za brazilske medije Leandro Damiao otkrio ko je sve bio zainteresovan za njegove usluge i objasnio svoju odluku da potpiše baš za Flamengo.

– Imao sam mnogo ponuda ovog leta. Tražili su me Vasko, Gremio, Crvena zvezda i timovi iz Grčke. Ipak, odlučio sam se za Flamengo. Tako sam ispunio ocu životnu želju jer je on veliki navijač kluba iz Rija. Maksimalno sam spreman, iako za Betis nisam igrao puno prethodnih šest meseci zbog povrede – rekao je novi napadač Flamenga Leandro Damiao za brazilske medije.

Ipak je presudio otac i njegova želja. Zvezda nije imala sreće…

RAOSAVLJEVIĆ: Bugari misle da će nas lako proći

0
0

7 Komentara

  1. Stvarno ste vi glodari bolesni ljudi.Jel vi stvarno mislite da moze mali partizan da se,poredi sa velicinom jedne CRVENE ZVEZDE !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. @zoofilicarisamrakane
    Upravo smo vas najviše zlostavljali tokom postojanja.Samim tim vi ste te zlostavljane životinje,lepo si vas opisao i poistovetio,ludače.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zlostavljaci zivotinja i ovaj vas je odjavio i otis’o na Tajland da ih jede, umesto da ih ovde s’ vama, j… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Glodar do jaja je cutao dva dana, nije mu bilo dobro zbog silovanja Poljaka…Od cetvrtka nece da ga bude bar deset dana.. Posle ce mali mis ponovo da pocne da cijuce…E moj glodare, umobolnice…

      0
      0
      Odgovori
  4. Ih, da je oceva zelja uvek bila presudna, a ne NOVAC, onda u simbolu zla NIKADA ne bi igrao Pancev, Jugovic, Savicevic, Mihajlovic, Grujic, Milijas, Drulic….kao i u KK, Marjanovic, Dangubic, Gurovic, , Pesic (trener), Vasa Micic, Zizic, Mitrovic…kao i deo iz bivse uprave Kokeza i Toncev, Stojadinovic..!!! Ma TATE su vam GROBARIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Човеколики мајмуне чиме се то водио Живковић кад вас од…..бо за паре и послушао тату не продуживши уговор него отишао у Бенфику,а да не помињем пенал који сте платили вашем ментору Пинију и куму Рамаданију……болесник до коскееееееее

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter