0
Evropske lige

PIJACA U NAPULJU: Konteovo otkrovenje potpisuje za Napoli!

Objavljeno: 15.07.16 u 21:20

Jedan od najbolje ocenjenih italijanskih fudbalera na nedavno završenom evropskom prvenstvu, na pragu je potpisa sa Napolijem.

Emanuele Đakerini pakuje kofere. Nije se omaleni Italijan snašao na ostrvu, dve provedene godine u Sandrlendu bile su za zaborav. Karijeru mu je „oživela“ Bolonja za koju je u prošloj sezoni kao pozajmljen igrač „crnih mačaka“ zabeležio 28. nastupa, postigavši pritom i sedam pogodaka.

Zapažene partije nisu promakle, sada već bivšem selektoru italijanskog nacionalnog tima, Aleksandru KonteuĐakerini je znao kako da mu se oduži: vodećim golom protiv Belgije već u prvom meču na nedavno zavšrenom Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Emanuele Đakerini je prošao lekarske preglede. Očekuje se potpis trogodišnjeg ugovora sa „napolitancima“. Cena, s obzirom o kakvom se igraču radi, neočekivano je mala: 2 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter