4
Evrokupovi

FOTO: Željko Čačija

NIJE MU SVEJEDNO: Trener Seltika se boji Zvezde i Rosenborga!

Objavljeno: 14.07.16 u 23:36

Ekipa Seltika propisno se obrukala i dobrano uplašila svoje navijče, jer je pre dva dana poražena u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne treba sumnjati u to da će Seltik izbaciti Linkoln Red Impse, ali ono što više brine trenera Rodžersa je koju ekipu će njegov tim izvući u trećem kolu.

ŽREB ZA LŠ: Koga ne priželjkuje kapiten Luković

Severni Irac se najviše pribojava dva kluba: Rosenborga i Crvene zvezde!

BRENDAN RODŽERS ZA HOTSPORT: Biće teško sa Rendžersom, rano je da se priča o Zvezdi (FOTO)

– Stvarno ne bih želeo da izvučemo jedan od ta dva kluba, jer mislim da su to ekipe koje mogu da nam zadaju mnogo glavobolja. Bez obzita na to što smo izgubili od Red Impsa, mislim da smo kadri da izbacimo bilo koju od ekipa koju izvučemo, ali ne i Rosenbor i Zvezdu, rekao je Rodžers.

KAKVO PONIŽENJE: Seltik predmet sprdnje širom Evrope (FOTO) (VIDEO)

 

0
0

4 Komentara

  1. Pa ajde,neka nas izvuku sa njima,da vidimo gde smo trenutno.Nemam nista protiv i ja bih najvise njih voleo za protivnika,mada moze i Salzburg ili svako drugi osim Olimpijakosa i Plzenja,kao i Dinama ali to samo zbog mogucih incidenata i kazni od strane Uefe,nikako zbog Dinamovog kvaliteta.

    0
    0
    Odgovori
    • Nesto su se ucutali glodari, sta im je? Ne lici na njih da ne daju zajedljive komentare…Glodar do jaja, recimo. Mora da ih je malo potresla ona tuga na buducem parkingu sampiona Evrope, sa 7000 dusa i igracem vise celo poluvreme… Ali igrali su super, oni su moralni pobednici…KARMA rodjaci…Vidite kako vam se odmah vrati…Zato gledajte svoja posla.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter