0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Vojvodina probila bunker Velšana (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.16 u 22:05

U prvom meču drugog kola kvalfikacija za Ligu Evrope Vojvodina je na svom terenu savladala Konas 1:0 (0:0).

Igrale su se „viktorije“ na „Karađorđu“ i pravo je čudo kako Velšani kući idu sa samo jednim primljenim golom. Četa Nenada Lalatovića odigrala je sjajan meč, stvarala šanse, ali nije imala raspoloženog Trujića kao protiv Bokelja u prvom kolu kvalfikacija.

Vojvodina je prvu šansu stvorila u 22. minutu kada je Trujić izašao sam na golmana Danbija, ali je protivnik izašao kao pobednik. Samo pet minuta kasnije pokušao je Malbašić, ali je bio neprecizan. Najveću šansu Vojvodina je imala u 44. minutu kada je Malbašić šutirao, lopta pogodila stativu, odbila se do Trujića, a ovaj sa samo par metara promašio prazan gol.

Drugi deo igre otvorila je prilika za Babića, ali je Danbi ponovo bio na mestu. U 53. minutu Trujić sam pred golom Konasa, ali je golman „ostrvljana“ ponovo bio na mestu. Vojvodina je dve šanse imala u 75. i 83. minutu, ali Maksimović i mladi Zličić nisu uspeli da prevare Danbija. Taman kada su svi pomislili da će se Velšani odbraniti, Paločević je iskoristio dodavanje svojih saigrača i uz pomoć odbramebnog fudbalera lobovao nesavladivog golmana Danbija – 1:0.

Vojvodina tako sa minimalnom prednošću ide u Vels na revanš koji je na programu za sedam dana. Sve sem prolaza Vojvodine bi bilo iznenađenje.

(Izvor: YouTube/Moja SporTV)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

VOJVODINA – KONAHS 1:0 (0:0)
/Paločević 86’/

Stadion: Karađorđe;
Sudija: Aleksej Nikolaev (Rusija)

VOJVODINA (4-3-2-1): Kordić – Lakićević (od 58. Jovančić), Miletić, Puškarić, Antić – Maksimović, Paločević, Meleg, Malbašić (od 82’ Zličić), Babić (od 58. Ašćerić) – Trujić.
KONAHS (4-1-4-1): Danbi – Bejns, Korni, Horan, Smit – Harison, Šort, Morisen, Dž. Oven (od 90’ M. Oven), Vulfi – Vajld (od 81’ Dejvis).

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter