0
Evrokupovi

KAKAV KRALJ: Pogledajte koji bi vrhunski igrač voleo da obuče dres Liverpula (FOTO)

Objavljeno: 14.07.16 u 18:51

Liverpul ima mnogo navijača, ali samo je jedan najbolji na svetu.

Kada bio on dobio priliku da zaigra za voljeni klub, sreći navijača tog kluba ne bi bilo kraja, o upravi da i ne govorimo.

Ne zna se pouzdano kakav je fudbaler, ali zamislite koliko bi Liverpul novca zaradio kada bi LeBron Džejms obukao dres sa svojim imenom na leđima.

On se čak i ponudio jednom od najvećih klubova na svetu.

BRATSTVO JEDINSTVO: Ono kad Hrvat hvali Srbina (FOTO)

– Treneru Klopu i Redsima. Uzbuđen sam što čujem da dolazite na Zapadnu Obalu! Spreman sam da vam se pridružim, objavio je Džejms na svom fejsbuku.

Lebron liv

On je pre pet godina postao manjinski deoničar kluba pošto je sklopio ugovor s američkim vlasnicima Liverpula, korporacijom Fenway Sports Group.
 
Liverpool dolazi na američku turneju prije početka sezone, a u Kaliforniji će igrati dve utakmice, protiv Čelsija 27. juča u Pasadeni, i tri dana kasnije s Milanom u Santa Klari.

Jedini „problem“ je što „kralj“ želi broj šest koji nosi Dejan Lovren. Međutim, Dejan se odmah javio porukom : „ako LeBron hoće moj broj, rado mu ga dajem, on je kralj.

 

 

If Lebron wants the number I dont mind, he is the king 💪🏻😀😎

A photo posted by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter