3
Domaći fudbal

HRVATI SE HVALE: Naših 20 momaka rasteralo 80 Delija!

Objavljeno: 14.07.16 u 19:58

Kako su lokalni mediji javili, juče je pred početak meča između Dinama i Vardara i Dinama došlo do sukoba kumanovskih „Delija“ i pripadnika Dinamove navijačke grupe BBB.

Index. hr je javio kako je 50 navijača iz Kumanova napalo „bed blu bojse“, a drugi hrvatski portal Jutarnji.hr donosi priču jednog od navijača tog kluba

– Naši momci iz BBB Fan kluba su mirno sedeli na terasi kad ih je napala velika grupa, možda i osamdesetak, Delija iz Kumanova. Naših je bilo dvadesetak, ali su bili dobro organizovani pa se društvo Delija vrlo brzo poraženo razbežalo, rekao je Damir Najmenik, predstavnik Dinama iz Orahovice.on.

A KOD NIŠA KIŠA KAMENICA: Bed Blu bojsi napadnuti u Skoplju od strane Delija, ali i u Srbiji

Rekao je i kako je interventna policija čestitala Hrvatima uz poruku da „tako nešto nisu videli u životu, da grupa od dvadeseat ljudi može da se odbrani od tolike mase napadača.

Usledio je napad kamenjem kod Niša. Prema njegovim rečima, napad na autobus je, zapravo, bio odmazda za ono što se dogodilo u Skoplju, jer su, tvrdi, Delije „dobile po nosu“.

– Ispred našeg autobusa bila je policijska pratnja. Međutim, to je očigledno bila pozivnica napadačima, jer su tako mogli da vide u kojem se autobusu vozimo. Kad smo došli do naplatne rampe kod Niša, policijska pratnja je krenula, a mi onako lagano za njom, dvadeset na sat. Ja sam bio budan, pa sam video da je njih četvoro izletelo iz neke kućice i počelo da baca kamenje. U tom trenutku sam pomislio da neko puca po autobusu, kaže on.

Niška policija je danas potvrdila ovaj incident, saopštavajući da su uhapšena trojica napadač – dvojica iz Beograda i jedan iz Niša – protiv kojih su podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje.

0
0

3 Komentara

    • A mi hrabri pa nam šiptar oteo deo države… Sve je to šljam moj druže!! Nek se poubijaju međusobno, ne bi bila nikakva šteta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter