2
Domaći fudbal

HOTSPORT ANALIZA: Posle ‘slučaja Seltik’, Zvezda strahuje od samo dva protivnika pred žreb u Nionu (ANKETA)

Objavljeno: 14.07.16 u 11:10

Da danas svi igraju fudbal dokaz je drugo kolo kvalfikacija za Ligu šampiona gde su se dogodili čudni rezultati, ali ne i čuda kao što to mnogi pišu.

Crvena zvezda je sa 2:1 savladala Valetu na Malti i sada je u Beogradu čeka da samo ‘pečatira’ prolaz dalje. Zato su već svi pogledi upereni u sutrašnji žreb od 12 časova u Nionu. Crveno-beli će 95 posto biti nepovlašćeni pri izvlačenju kuglica, te su joj protivnici skoro pa poznati.

To će biti dva kluba koja tek sada ulaze u kvalifikacije Olimpijakos i Viktorija Plzen. Takođe, tu su i timovi od kojih se očekuje da to urade posle odigranih revanš mečeva drugog kola kvalifikacija Salcburg, Seltik, APOEL, BATE Borisov, Legija, Dinamo Zagreb, Ludogorec i Kopenhagen.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Povlašćeni:

Olimpijakos 70.940
Viktorija Plzen 44.585
Red Bul Salcburg 42.520
Seltik Glazgov 40.460
APOEL Nikoz 35.935
BATE Borisov 34.000
Legija Varšava 28.000
Dinamo Zagreb 25.775
Ludogorec 25.625
Kopenhagen 24.720

[/stextbox]

Iznenađenja su moguća što je pokazalo drugo kolo, a možda bi tu Crvena zvezda mogla da dobije „poklon“, mada daleko su za sada ta čuda. A ona su da srpski šampion u trećem kolu kvalifikacija dobije recimo Seltik, Legiju ili APOEL, a ova tri tima ispadnu od Linkolna, Zrinjskog i TNS-a. Naime, sutra na žrebu Seltik, Legija i APOEL će biti povlašćeni timovi, ali oni nemaju pozitivan rezultat iz prvog meča. Škoti su senzacionalno poraženi na Gibraltaru, Poljaci su igralni nerešeno u Mostaru, dok Kiprani nisu dali gol u Velsu. Ipak, teško je za očekivati da se dese velika iznenađenja, jer se čini da Seltiku i APOEL-u neće biti teđko da napune mrežu rivala u revanšu, dok bi jedino malo više muke mogla da ima Legija.

Zbog toga HotSport će biti realan i Zvezdi za rivala poželeti timove poput APOEL-a, BATE Borisova i Ludogoreca. To bi bio nekako najbolji žreb za Crvenu zvezdu. Daleko od toga da četa Miodraga Božovića ne bi mogla da se izbori sa recimo Dinamom, Legijom i Salcburgom, ali su pre toga navedeni rivali ipak bolja varijanta.

Za izbegavanje su sigurno Olimpijakos, tim koji godinama igra najjače evropsko takmičenje i koji ulaže ogormne svote novca kako bi mogao da se bori sa Barselonom, PSŽ-om, Realom i drugim velikanima. Tu je i Viktorija iz Plzena koja je takođe stalni učesnik evrop takmičenja i tim koji je pre samo godinu dana sa terena „počistio“ Vojvodinu u Ligi Evrope. Za izbegavanje je i Kopenhagen koji je jedini od favorita demonstrirao silu na slabašnom Krusejdarsu.

Šta na kraju reći sem srećno Zvezdo sutra u Nionu!

Koga biste voleli za rivala Crvene zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

2 Komentara

  1. Podelio bih timove u 2 grupe:

    1.Za izbeći: Olimpiakos (jak i bratski klub), Plzen, Bate i Salzburg (dugo zajedno igraju, takticki i fizicki vrlo dobri), Dinamo Z (politika), Ludogorec (velika ulaganja)

    2.Može se proći: Seltik (nepredvidiva ekipa koja često kiksne), Legija (istočna škola fudbala ali ipak slabija po timu i iskustvu od Plzena i Bate-a), Kopenhagen (najjaca skandinavska ekipa ali severnjaci se do sad obično prolazili) i najbolja opcija Apoel (koji je znatno slabiji nego pre par godina kad je dosao do 1/4f LŠ)

    0
    0
    Odgovori
  2. glasam salcburg jer bi tamo bilo kao na Marakani.Bilo bi vise Delija nego njihovih.Inace sa onakvom igrom svi su nam isti…da mi prvo prodjemo valetu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter