0
Fudbal

POVERENJE: Joakim Lev predvodi ‘pancer diviziju’ i u pohodu na Rusiju

Objavljeno: 12.07.16 u 16:47

Fudbaski savez Nemačke odlučio je da pruži puno poverenje desetogodišnjem selektoru nacionalnog tima i u novom reprezentativnom ciklusu.

Punu deceniju proslavlja ove godine Joakim Lev na klupi nemačke reprezentacije i kada se osvrne iza sebe, zaljubljenici u fudbal u Nemačkoj imaju čime da budu zadovoljni. ‘Panceri su aktuelni šampioni sveta, a pored toga učestvovali su u polufinalu svakog takmičenja na kom su nastupili.

To je bio dovoljan razlog da Joakim Lev dobije poverenje i u sledećem kvalifikacionom ciklusu, u kom će predvoditi Nemce u pohodu na Rusiju i Mondijal koji će se tamo održati 2018. godine. Nemačka će tada braniti titulu osvojenu u Brazilu pre dve godine.

– Bio sam razočaran posle eliminacije u polufinalu EP, iako smo pre turnira imali probleme sa povredama, a tamo i sa gustim rasporedom. Imamo potencijal, najmlađa smo selekcija u Evropi i pred nama je svetla budućnost – rekao je Joakim Lev.

Podsetimo, Nemačka je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu takmičenje završila u polufinalu porazom od domaćina Francuske rezultatom 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter