5
Domaći fudbal

ROBERT PROSINEČKI O MOUČEU: Dobar je, a kako su ga doveli?

Objavljeno: 11.07.16 u 11:42

Legendarni fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki govorio je o Pablu Moučeu najvećem pojačanju srpskog šampiona u prelaznom roku.

Popularni „Žuti“ je Argentinca trenirao dok je bio šef stručnog štaba Kajserija. Tada je Mouče bio najbolji asistent turske lige, a Robert Prosinečki ima samo reči hvale na račun novog napadača Zvezde.

– Pablo je bio dobar kod mene u Kajzeriju. Ma, kakvi dobar, odličan! Videćete koliko je brz. Kao struja! Takav igrač se ne dovodi da bi asistirao, jer „frajer” ide napred i gazi kad ima loptu. Ne boji se ničega. Zvezda je dobila veliko pojačanje – rekao je Prosinečki za Sportski žurnal, a potom iznenadio pitanjem:

– Nego, kako su ga doveli?

STRAH OD NEREDA ILI PRLJAVA IGRA: Evo koliko para će Delije morati da izdvoje ako žele na stadion u Valeti? (FOTO)

Pablo Mouče je u Crvenu zvedu je stigao u četvrtak na jednogodišnju pozajmicu iz Palmeirasa.

0
0

5 Komentara

  1. Kako su ga doveli !? Postoji jedno ministarstvo za koje svi znaju ali niko ga ne spominje…i troši neverovatne sume državnih para…a na čelu ministarstva premijer, lično.

    0
    0
    Odgovori
  2. Možda će gdk (potpisao se opet sa novim nadimkom .!. DEMIEN .!.) da napiše svoje mišljenje. Samosmeh je čudo. Mali batica je prolupao od sedenja na kompu i igrice FM. Vreme je da poseti zdravstveni centar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter