0
Evrokupovi

FOTO: www.instagram.com/cristiano/

OTKRIVAMO: Kako je Ronaldov govor preokrenuo utakmicu (FOTO)

Objavljeno: 11.07.16 u 13:45

Portugal je golom Edera u produžecima pobedio Francusku u finalu evropskog prvenstva, iako se doslovno provukao do finala.

Ključni detalj na meču desio se u 25. minutu, kada je zbog povrede najbolji igrač tog tima, Kristijano Ronaldo, morao da izađe sa terena.

ESPN piše da je napadač Reala na poluvremenu u svlačionici održao izuzetno motivirajući govor, što je presudno uticalo na njegove saigrače.

ZAGRLJAJ ZA ‘TATU’: Evo ko je sačekao Ronalda da mu čestita evropsku krunu (VIDEO)

Defanzivac Sedrik Soareš otkrio je medijima da je Ronaldo bio siguran da će njegova reprezentacija trijumfovati sa 1:0.

– Rekao nam je: ‘Slušajte me sada, siguran sam da ćemo pobediti. Budimo tim, i borimo se za pobedu. Bilo je zaista neverovatno. Ceo tim se složio s tim i pokazao da kada se zajedno borimo – mnogo smo jači, dodao je stoper.

 

Te amo❤️❤️🔝

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Otkrio je da Ronaldo uopšte nije bio potišten.

PORTUGALCI SLAVE: Evo kako je to učinio Žoze Murinjo (FOTO)

– Bio je fantastičan. Njegov stav je bio neverovatan. Pomogao nam je svima, njegove reči su uticale na celu ekipu, bio je dobar.

Ronaldo je čitavo drugo poluvreme proveo blizu aut linije, zajedno sa selektrom Fernandom Santosom, dajući uputstva svojim igračima. Neverovatno, ali oni su ga slušali baš kao i Santosa.

– Imao je samo pozitivne reči za nas tokom utakmice, i zaista sam srećan što sam deo šampionske ekipe, zaključio je Soareš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter