0
Evropske lige

TUGA: Fudbal ostao bez jednog od većih talenata (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 10.07.16 u 18:17

Kada je mladi fudbaler Reala iz Madrida, 23-godišnji Lukas Silva, otišao na medicinske preglede u Lisabon, pred potpis ugovora sa Sportingom, medicinski testovi su pokazali da ima ozbiljan srčani problem zbog kog će, po svemu sudeći, morati da završi karijeru.

Iako vest još uvek nije zvanično potvrđena, činjenica da su je preneli maltene svi veći mediji potvrđuje da ipak ima istine.

Silva je u Real Madrid stigao u februaru 2015, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor, ali je odlučio da, zbog manjka prilike, pređe u Lisabon i u Sportingu bude jedan od glavnih igrača.

Ipak, nekadašnja zvezda Kruzeira za koju je Real platio 14 miliona evra će, po svemu sudeći, postati još jedan mladi fudbaler koji je, srećom, na vreme završio karijeru.

Srećom, zato što je srčana mana otkrivena na vreme, pa je izbegao sudbinu Mikloša Fehera, Marka Vivijena Foa, Antonija Puerte, koji su preminuli na terenu.

(Youtube/g Element)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter