in , ,

ŽIRU JE NOVA ZVEZDA EP: Anri i Ferdinand mu se smejali u studiju, stižu nove fore (FOTO) (VIDEO)

Nedostatak brzine sa loptom koju je pokazao Olivije Žiru u polufinalu EP protiv Nemačke i dalje je predmet šale zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svetu.

Francuska je preko svetskog šampiona Nemačke došla do finala Evropskog prvenstva čiji je domaćin i u kom će biti favorit protiv Portugalije koju predvodi Kristijano Ronaldo.

Dok čekamo veliko finale u nedelju od 21 sat javnost se zabavlja šalama na račun Olivijea Žirua koji je u 42. minutu demostrirao svoje slabe brzinske sposobnosti i dao povoda internet zajednici da se našali na njegov račun.

(Izvor: youtube / Su Boyz)

Bilo je tu fotomontaža Žirua sa klavirom na leđima ili kornjačom koja je brža od njega, uz neizostavne komentare u stilu: „pa Olivije, zašto nisi spustio ručnu?“

Čak su mu se uživo u studiju smejali Tjeri Anri i Rio Ferdinand, dok je Alan Širer ostao ‘uzdržan’ i ostao samo na tome da ga je javno spomenuo pred milionskim auditorijumom.

Stigla je i šala od poznatih fudbalskih komičara, kreatora popularnih crtaća ‘442oons’, koji prave parodije na sve velike svetske zvezde.

Naravno, da je i Žiru bio deo jedne:

(Izvor: youtube / 442oons)

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PODRŠKA: Vaterpolisti Srbije na pripremama dočekali dragog gosta (FOTO)

PONOVO SLUČAJNO? Novi kiks UEFA u vezi Zvezde, ovog puta ‘meta’ je ‘Grof’ Božović (FOTO)