3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FINALE EP: Ipak bez Mažića, evo ko sudi Francuzima i Portuglacima

Objavljeno: 08.07.16 u 11:28

Engleski sudija Mark Klatenburg izabran je da deli pravdu u finalu Evropskog prvenstva između Francuske i Portugalije, saopštila je danas UEFA.

Klatenburg je dobio poverenje u konkurenciji srpskog arbitra Milorada Mažić i Mađara Viktora Kasaija.

Ovaj 41-godišnji sudija, po profesiji električar, dobio je još jedno priznanje jer je samo šest nedelja ranije sudio u finalu Lige šampiona u Milanu između madridskih rivala, Reala i Atletika.

Finale između Francuske i Portugalije igra se u nedelju od 21 sat na stadionu Sen Deni.

0
0

3 Komentara

  1. Englez sudi ponovo važnu utakmicu kao i nedavno u ligi Evrope???Ko odlučuje o tome?Novac!??OVO NEMA VEZE SA FUDBALOM.Politika je davno ušla i u fudbal.Mažić je,nije što je naš,što je Srbin,NAJBOLJI,NAJPOŠTENIJI,NAJREALNIJI!Zamislite Engleza,električara u odnosu na visokoobrazovanog Mažića!Neču više komentarisati!!!!Pa kad u toku prenosa meča reporter koji je tada radio-reporter NEDA mi da gledam normalno utakmicu nego je“stručnjak“ za fudbal veći i od nas,običnih smrtnika.Netražim njegovo mišljenje i ovo nije radio-prenos-hoću da ćuti i pusti me da uživam u ovom divnom sportu dok ga gledam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter