8
Domaći fudbal

PORAZ KOJI NE BOLI: Evrogol Lukovića, kiksevi odbrane, pokušaj Kange i driblinzi Kataija (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.16 u 00:01

Crvena zvezda je poražena od Pandura sa 4:2, a golove iz Slovenije možete pogledati na našem sajtu.

Čini se da su crveno-beli jeftino primali golove. Ipak, imali su više šansi, te se čini da je do poraza dovela neuigranost. Šansu je od prvog minuta dobio Konga, imao je jedan pokušaj, ali pravo u golmana. Katai je bio najveća opasnost po Rumune, dok je kapiten Luković postigao prelep gol iz slobodnog udarca. Nažalost, na snimku se ne vidi penal koji je skrivio upravo kapiten, dok se kod prvog gola vidi uspavanost zadnje linije, to jest njenog levog boka. Evo kako je to izgledalo…

(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

0
0

8 Komentara

  1. Šta bi sa Vitorulom grobar do koske ? Malo idi u svoje dvorište pa komentariši. I stigao ti konačno onaj nindža kornjača.

    0
    0
    Odgovori
  2. A kad sam pre dva meseca napisao da ce Zvezda tesko i u LE ,jer se tim ne pravi u junu za jul pa jos i sa uigravanjem odbrane,mnogi su me pljuvali.

    0
    0
    Odgovori
  3. Boli,boli, itekako da boli. Drzavni projekat Aleksandra ,,Velikog,, ili gospodara Vuca ,,naslednika,, se rusi kao kula od karata. U Srbiji moze uz pomoc sudija i vazalnih klubova sve, napolju stoji Kairat. Ali sve ce to penzioneri platiti,oni su mu i dali da se ponasa kao da trosi tatino nasledstvo iz Bugojna.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet gdk -gov.ar sa daske (sa raznim nadimcima : Dark energy, welcome to …, Penzioner, sada si mu dao nadimak po svojoj terapiji ). Drinkaj ti terapijicu na vreme mali internet batice na vreme, nemoj da preskačeš. Umesto da uzmeš zastavicu duginih boja i da dočekaš nindźa kornjaču u svom dvorištu, ti iščekuješ svaku novu Zvezdinu vest. Izađi lagano u šetnju.

      0
      0
      Odgovori
      • A ti nojicu sanjaj ligu sampiona u kojoj nikada niste igrali, i dici se4 Barijem. Slusaj tvoga Teryu veli;anstvenog i glasaj ya pi;koustog. A u Evropi opet ,,0,, poena.

        0
        0
        Odgovori
  4. Ucinak Lukovica : Jedan pogodak, skrivljen kazneni udarac, izgubio duel-napravio gresku kod prvog pogotka Pandurija i sitna pretrcavanja sa lakocom igraca Rumunske ekipe i vise navrata….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter