19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PARTIZANOV ‘BOMBARDER’: Nosio sam crveno-beli dres, a u srcu je bilo samo crno-belo!

Objavljeno: 06.07.16 u 10:14

Novi vezista Partizana Petar Đuričković priznao je da dok je nosio crveno-beli dres u srcu je bilo samo crno-belo.

Rođen je na Kosovu i Metohiji, fudbal je počeo da igrau u niškom Radničkom, a onda je obukao dres mlađih kategorija Crvene zvezde. Ipak, kako kaže u srcu je bilo mesta samo za jedan tim – Partizan. San se ostvario i Petar Đuričković je u klubu za koji navija od malena.

– Svi u porodici su mi partizanovci, logično je bilo da i ja krenem tim putem. Idol mi je bio Predrag Mijatović, prve kopačke Puma, na „jeziku” ispisano – Mijatović 8. Prvi put na utakmici Partizana bio sam u decembru 2003, protiv Olimpik Marseja u Ligi šampiona – istakao je Đuričković za Sportski žurnal.

Sjajni vezista ne žali mnogo što nije dobio šansu u prvom timu Zvezde, iako je bio jedan od najboljih u „klasi 1991“ koju je predvodio Mile Jovin.

EVERTON OTVORIO DUŠU: Ponekad ni sam sebe ne razumem… (VIDEO)

– Ne znam zašto, ne bih da upirem prstom, ko zna zašto je to dobro, evo – sad sam u Partizanu.

Ipak, Petar Đuričković ne krije da je u Zvezdi imao i ima igrače koji mu se sviđaju.

HK PARTIZAN: Nema nikakve fuzije sa Crvenom zvezdom!

– Mnogo sam cenio Nenada Milijaša, jer mi se čini da sam sličan tip igrača. Sada je tu Aleksandar Katai – iskren je bio Đuričković.

0
0

19 Komentara

  1. koga su navijaci pozivali posle utakmice na raport i pljuvali hahaaa pa vi da ste prodavali pljuvaonice bili biste najbogatiji klub na balkanu nebi morao vucic da vas pomaze sa narodnim parama

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemojte da vas zacudi ako ovaj naucnik sutra krene da pljuje Srbiju i prihvati da igra za Kosovo, uz pricu da mu je to oduvek bio san i da nikad nije voleo Srbiju. Jer to su takvi ljudi…

    0
    0
    Odgovori
  3. Овај се наиграо у Сопоту.Из другог тима Сопота у партизаи.Какав метеорски успон:-)

    0
    0
    Odgovori
  4. Jake izjave a na terenu ko snas. Da si ti tako dobar vec bi te uzeli ozbiljni klubovi . Svejedno nek te zdravlje sluzi .

    0
    0
    Odgovori
  5. MVP#14…. Upravu si, secam se i ja nesto slicno tome da je izjavio i puno njih i slicni mustafi i tome fadilu, kako bi ga nazvo sada?! Ajde sto partizanovci naprave karieru u zvezdi, cukarickom, ofk… I izjasne se negde sto im je u srcu, sto ti niko nemoze zabranit. ALI da ovde iskazuje ljubav, laze narod…kroz pet godina kod ljutog rivala prica drugo i onda misli da ce to narod da zaboravi? Sami sebi pljuju u lice, kukavice jadne!

    0
    0
    Odgovori
    • upravu si , i ja sam cuo kako je rekao da mrzi Partizan i da spava u zvezdinom dresu, da ne igra istog dana kada igra Vuckova mezimica jer pruza podrsku sa tribina. Da je odbio Man utd bas zbog zvezdane samo da bi ispunio DEO SNA. HAHAHAHAHAHAHA
      HAHAHAHAHAAHAHA
      HAHAHAHAHAHAAHA
      HAHAHAHAAHAHAHA

      POZDRAVITE MAME, PRENESITE IM DA NE MOGU VISE DA IH K.RAM, NEKA SE SNADJU

      0
      0
      Odgovori
  6. Ma jel tako Djuricko? Ok, a podsetimo se sad sta si rekao 25.12.2011. kada si potpisao za Zvezdu:“
    “ Đuričković je tri dana pre potpisivanja prvog profi ugovora obavio operaciju devijacije nosa.

    „Ostvario sam samo deo sna. Radom i zalaganjem ću pokušati da opravdam poverenje i što pre debitovati u najdražem dresu“, istakao je mladi vezista. “

    A inace si se nanosio crveno-belog dresa 😀 smesni su mi ovi igraci koji vrte jednu istu pricu kad god potpisu za neki klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter