6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARSKA GLAVOBOLJA: Golman Partizana napravio grešku karijere (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.16 u 20:12

Fudbaleri Partizana poraženi su od Vitorula sa 3:1, a meč je obeležila naivna greška čuvara mreže crno-belih.

Bojan Šaranov je napravio grešku kakva može biti opisana kao – smešna. Naime, Šaranov je u kaznenom prostoru praktično dodao loptu igračima Vetorula, pa Tanaseu nije bilo teško da pogodi za 3:1.

Prethodno je Vetorul preko Ćitua poveo sa 1:0 u 9. minutu, Đurđević je izjednačio iz penala u 32, da bi Ćitu doneo ponovo prednost Vetorulu u 59, dok je 10 minuta kasnije postavljen konačan rezultat.

(Youtube/DanasConferences)

Ovo je Partizanu bio poslednji kontrolni meč pred početak sezone.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Vitorul 1:3 (1:1)
(Đurđić 32 pen – Ćitu 9, 59, Tanase 69)
[/stextbox]

NOVI PARTIZANOV ‘BOMBARDER’: Nosio sam crveno-beli dres, a u srcu je bilo samo crno-belo!

0
0

6 Komentara

  1. Jeste, napravio je groznu gresku. Ona ce gaa mnogo kostati, vrtece se po internetu cim na pretrazivacu ubacis njegovo ime, kud ce mu veca kazna. Neka se zamisli ko ce ga sad angazovati…?!
    Elem, Partizan je odigrao uzasno ovaj mec. Posebno me brine da su ih Rumuni brzinom igre, reakcijom na svaki potez, totalno deklasirali. Najgori Radovic, ako misli tako rekreativno da se zabavlja u Partizanu, slobodno moze da ide. Ne samo on nego jos nekolicina i znaju oni dobro ko su.
    A sto se tice ovih stenadi iz rupe, ajd caos, na svoje vesti, imate ih ovde na precas!Vidite je li vam piskio i kakio Fibel i Kanga…. To je bitno za vase vesti, ne propustite…!
    To sto ste umislili da imate mnogo jaci tim ,ako uopste, vas problem. A duga klupa nista ne znaci osim da vas niko nece i da ce Tabakovicka biti na mukama.
    Partizan treba samo jos jednog ali bas dobrog centarfora, neka Ika pokusa vec tog Ibru Baldea da trzne. Ostalo je ok, imamo mi dobru, najbolju ekipu,ne bi bilo dobro da prodaju sad najbolje igrace.

    0
    0
    Odgovori
  2. Malo su opusteno usli u ovaj mec smatrao sam da nama nemoze da se desio ono sto se desilo zvezdi ali mi smo bili duplo gori od njih.Sto se tice Saranova previse opusteno neocekivana greska ali bezbolna necudime kako smo odligrali da nismo i 5 golova primili .Jednostavno bez sanse ova ekipa nema odgovor na pritisak i duel igur protivnika to je jako lose a to je posledica vemoa niske i fizicki inferiorne ekipe u odnosu na iole ozbiljniju jacu fizicki ekipu.Ali ocigledo Tomic je mnogo gledao Barselonu i njene patuljke i neshvata da je Barselona jedna bolje da se ugleda na bajern,everton,totenhem…Sada kada dodju Poljaci atlete ima da nas pojedu za dorucak to su sve momci kao od brega odvaljeni a znaju da igraju fudbal ima da nas pregaze kao plitak potok.Da se razumemo partizanovi igraci imaju kvalitet,kreativnost,tehniku ali nemaju duel igu,skok igur,prekid jer su patuljasti slabi i ficiki nemocni i zato nam se lose pise daj boze da gresim mozda su iz jakog treninga usli u ovaj mec do juce je sve izgledalo fenomenalno juce su se trudili ali kao da su trcali u mestu izgubili su savaki duel tri nasa igraca nemogu rumuna da zaustava otrese ih ko slinac kad otreses iz nosa pritom rumnska ekipa nevazi bas za fizizcki moznu ekipu Poljaci su mnogo mocniji mislim naravno na Zaglebje lubin ova zadnja utakmica bas ostavlja los ustisak i gorak ukus jako sam razocaran mozda gresim ali tesko.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne gresis uopste,po meni si potpuno u pravu.Jedino ce stoperi biti igraci,koji mogu dobiti duele u skok igi ali su zato katastrofalni kad je lopta na travi,nula od tehnike.To se odnosi i na Gogua i na Balazica,kao i na najnovije pojacanje Ostojica,jer ce se oni i rotirati.To je ujedno i najslabiji deo tima.Od ostalih,jedino ko moze da se nosi u duel igri je brazilac Everton i eventualno Bogosavac,mada je on tanak bek ali se ne plasi i ulazi u duele.

      0
      0
      Odgovori
  3. Sve se vraca,sve se placa…jos jedna potvrda da cim se grobarcici rugaju nesto Zvezdi ili je prozivaju za neke bezvezne stvari,odmah im se vrati sa kamatom.Juce su groktali citav dan,posle Zvezdinog poraza od 3.ekipe u rumunskoj ligi,sto i jeste sramota za Zvezdu,kao nase ubedljivo najbolje ekipe a danas im se vratilo istom merom od mnogo slabije,takodje rumunske ekipe.
    Elem,partizan je napravio jako dobru ekipu za nase prilike i domacu ligu ali je opet za klasu slabiji od Zvezde jer je ona dovela jos bolje igrace.I jedni i drugi su jaki u sredini,pa i u napadu ali odbrana skripi i jednim i drugima.Zvezda ponovo ima mnogo duzu i kvalitetniju klupu,sto je takodje jako bitan faktor tokom prvenstva.

    0
    0
    Odgovori
  4. ako gledas gresku kao takvu, onda je ovo jedan los prijem i izgubljena lopta. Na utakmici svaki igrac bar po dva-tri puta uradi to isto. Ako gledas posledice onda je to veliki kiks. Sto se mene tice, nista strasno,svi grese a golmani ubedljivo najmanje. Golmani su sigurno najpouzdaniji deo tima jer za razliku od svih ostalih odrade utakmicu sa jednom ili dve greske, ponekad i bez greske. Pozicija golmana je ubedljivo najodgovornije mesto u timu, jer bez jednog igraca tim moze da funkcionise samo ako to nije golman. Podrska Saranovu, ne postoji golman koji nije imao tezak kiks, ovo je bezbolno. Branices odlicno kad bude trebalo, navikli smo to od tebe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter