1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA MUSLINA: Vratio se pouzdani, ali zaboravljeni štoper! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.16 u 17:31

Selektor Srbija mogao bi baš pred početka kvalifikacija za Mondijal u Rusiji da dobije novu uzdanicu u poslednjoj liniji nacionalnog tima.

Meč sa Republikom Irskom na startu kvalifikacija za Mondijal u Rusiji 2018. godine sve je bliži, a selektor Srbije dobio je lepe vesti iz daleke Kine gde se Šalke priprema za početak nove sezone.

Nemački klub je na svom Tviter profilu objavio da je Matija Nastasić konačno odigrao prvi meč još od avgusta prošle godine kada je protiv Verdera izašao iz igre. Od tada je prošlo gotovo 11 meseci pre nego što je bivši štoper Partizana, Fiorentine i Mančester sitija ponovo kročio na teren.

TAKO SE VOLI VELS: “Manic street preachers” posvetili pesmu svojoj selekciji (VIDEO)

Nastasić je, podsetimo, bio na prethodnom okupljanju reprezentacije pod vođstvom Slavoljuba Muslina, da bi se uklopio u sistem rada i upoznao sa novim selektorom.

Nema sumnje, veliko ohrabrenje i lepa vest za Slavoljuba Muslina pred kvalifikacije od kojih fudbalska javnosti, svakako, ima velika očekivanja.

0
0

1 Komentara

  1. MA ZAJEBI REPREZENTACIJU, VIDI DOVEDI NEKOG IGRACA U ZVEZDU. NISI TI DOSAO DA VODIS SRBIJU VEC DA POMOGNES ZVEZDI. MA NEEEEEE, NIJE BAHATO , JOK BRE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter