17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRUGA PRIJATELJSKA: Poraz od Rumuna za brigu pred Ligu šampiona

Objavljeno: 05.07.16 u 20:11

U prijateljskoj utakmici u Terma Čatežu Crvena zvezda „A“ je doživela poraz od Pandura iz Rumunije 4:2 (1:1).

Meč protiv Rumuna igralo je 11 igrača za koje se veruje da će startovati protiv Farana ili Maltežana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Tim nije sa klupe predvodio Miodrag Božović, koji se odlučio da vodi „B“ tim. Protiv Pandura na teren su izašli: Kahriman, Cvetković, Fibel, Luković, Ibanjez, Donald, Kanga, Avramovski, Katai, Srnić i Vieira.

Igrao se 4. minut kada su Panduri poveli. Velika greška odbrane i gol za Rumune je postigao Trifu. Zvezda je posle toga napadala, a do gola je došla u 42. minutu kada je Katai promešao odbranu Pandura i pogodio za 1:1. U drugom poluvremenu Panduri su ponovo poveli. Luković je skrivio penal, a realizovao ga je Pleaska – 1:2. Samo osam minuta kasnije novi gol. Luković je izveo slobodan udarac i poravnao na 2:2. Ipak, Panduri su do kraja utakmice postigli još dva gola i to oba preko Prkalabe za konačnih 4:2 u korist Rumuna.

Za Crvenu zvezdu su debitovali Kanga i Ruiz koji je ušao sa klupe i obojica su imali po jednu šansu, ali nisu postigli golove. Tako je Crvena zvezda doživela prvi poraz na ovim pripremama.

0
0

17 Komentara

  1. Ne shvatam sta su ljudi ocekivali, pa ovo je ekipa iz Rumunije nije od ekipa koje su u rangu Crvene Zvezde kao npr ekipe iz Lihtenstajna, Gibraltara, San Marina i Malte. -.-„

    0
    0
    Odgovori
    • Hteo si reći da su ekipe koje si nabrojao u rangu malog partizana?Otprilike je ista razlika izmedju Zvezde sa jedne strane a partizana i njih sa druge.

      0
      0
      Odgovori
  2. Jbg kad Terza nije naucio Rumunski pa da im pripreti u svlacionici da ne umaraju toliko fudbalere velike Crvene Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  3. Umesto da se odmah dovedu dva stopera i desni bek,mi gomilamo igrace na mestima gde smo najjaci.Sad su tu Kanga,Poletanovic,Lukovic Andrija,Babunski,Ristic,Plavsic a u odbrani skripi li skirpi a tek ce skripati kad ode i Ibanjez.Pod hitno dovesti ovog Mitrovica i po mogucstvu Stojkovica jer Cvetkovic i Petkovic nemaju pojma.

    0
    0
    Odgovori
  4. Нисам забринут ово је само припремни период и не судите по овој текми и глодари изгубише од Апоела па нису ни зарез написали у коментар али су се одмах попели ка к….ц овде да уживају,зато полако биће ово опет дуга и хладна сезона са још већим минусом!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sekici sam pisao o dva velika problema,Vama hvala na objavi komentara,a ona sad neka razmislja posto nista da napise ne ume. Podsecam:problem1~ u evropi takmicarske a ne prijateljske, problem2~Grofove ekipe tek vremenom ulaze u formu tj kad se u svlacionici protivniku zabrani „rastrcavanje“. Sta zna panduri….

    0
    0
    Odgovori
    • Jos uvek pratis samo vesti VECEG Beogradskog kluba, od kojeg vuces komplekse celi zivot?! Ti si „janicar“, samo jos uvek nisi svestan! Idi prati vesti malog kluba, vidi jel stigao Leonardo (Di Kaprio), vidi jel ce da rikne Dulo… Pusti tvoje lazne analize i teorije zavere! Ne Nam samo koga ces kriviti kada vas ponovo isponizavamo i u sezoni koja dolazi… Kmeeeeee, kmeeeee!

      0
      0
      Odgovori
      • Panduri su potvrdili SVE sto sam Sekice rekao,a ti graknuo,zato sam potsetio na komentar a ne sto pratim NAJVECEG PARAZITA u istoriji sporta.Kad tresnete i zvanicno ponovo cu se oglasiti,a ti se stremi za tres posle „visokog „leta. Pobeda u prvom derbiju ok,i sad ste “ mocni“ pretis,a ponizenje bi bilo da pored pljacke naroda da kupite sve sto milogorac zeli,opet sudija direktno „uskace“ da resi derbi,kao na JNA! SVE ste dobili i opet OTIMATE na teenu!!!

        0
        0
        Odgovori
  6. Stoper ( Mitrovic) i desni bek pod hitno! Lunetu hvala na svemu. Neka ide u penziju ili u neki Jsl klub poput Pavicevica.

    0
    0
    Odgovori
  7. Prvi gol je primljen zbog greske na levoj strani(Luco-Lukovic), drugi penal zbog Lukovica? Očigledno da ima veliki kredit da mora da igra i da upropasti sav uložen novac i trud oko pojačanja.

    0
    0
    Odgovori
  8. Naravno za brigu kada je tu kikser Lune . Džaba sav uložen trud. Da li treba gledati Luneta kako će da napravi sličan kiks kao što je Savo napravio protiv Kairata ? Trebalo se odmah razmišljati na dovođenju štopera na mestu Luneta i od početka uigravati sa Fibelom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter