0
Evrokupovi

SAOSEĆA SA KLUPSKIM SAIGRAČEM: Pogba srećan zbog polufinala, ali tužan zbog Bufona

Objavljeno: 04.07.16 u 11:06

Francuski fudbalski reprezentativac Pol Pogba rekao je da je srećan zbog plasmana u polufinale Evropskog prvenstva, ali da se loše osećao kada je video saigrača iz Juventusa, golmana Italije Đanluiđija Bufona, kako plače posle poraza od Nemačke.

Francuska se sinoć plasirala u polufinale Evropskog prvenstva, čiji je domaćin, pošto je pobedila Island sa 5:2, a Pogba je bio jedan od strelaca.

– Veoma sam srećan što smo u polufinalu. Ne smem da plačem… Srećan sam zbog ovoga – rekao je Pogba, preneli su francuski mediji.

Francuska će u polufinalu, u četvrtak od 21 čas u Marseju igrati protiv aktuelnog svetskog šampiona Nemačke. Ekipa Joakima Leva je u subotu posle penala pobedila Italiju i plasirala se medju četiri najbolje ekipe. U drugom polufinalu u sredu od 21 čas u Lionu igraju Vels i Portugal.

Pogba u Juventusu igra zajedno sa Đanluiđijem Bufonom, legendarnim golmanom italijanske reprezentacije. Bufon je teško podneo poraz na penale i plakao je posle utakmice sa Nemačkom.

– Osećao sam se veoma loše kada sam video da Điđi plače. On je sjajan golman, dao je sve od sebe, kao i ceo tim. Prikazali su dobru igru, ali to je fudbal. Italija je imala fantastično Evropsko prvenstvo, niko nije očekivao ovako sjajan italijanski tim. Nisam srećan zbog tih penala pošto igram sa njima u Italiji i ponosan sam što su igrali dobro – rekao je Pogba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter