7
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

SAMO ZA GROBARE: Obuci se i navijaj u dresu šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.16 u 16:21

Od ponedeljka 4. jula 2016. godine u prodaji se zvanično nalazi komplet garnitura sportske opreme tehničkog sponzora kompanije Najki, koji su fudbaleri Partizana premijerno poneli tokom letnjih priprema u Poljskoj, a koju će nositi tokom čitavog prvenstva SLS, kao i evropskih takmičenja.

Kompleti sportske opreme koju čini garnitura za trenig, dnevne aktivnosti i sportska takmičenja, mogu se naći na prodajnim mestima u crno-belom butiku u Humskoj 1 stadion Partizana, kao i u Terazijskom prolazu.

Za sve koje žive u inostranstvu ili nemaju mogućnost da lično posete naša prodajna mesta Partizan je omogućio online prodaju, na internet stranici www.crnobelibutik.rs.

(Izvor:youtube/DanasConferences)

0
0

7 Komentara

  1. ajde da napisem i ja nesto ovde kao navijac partizana, 3 komentara, 3 zvezdasa, sampiona aktuelnog, do pre 2 godine ste morali dozvole da vadite da prelazite preko brankovog mosta, jedna dobra sezona zvezde, jedna ocajna sezona partizana i odma isplivali iz dunava …………… kazu kako zvezda uzela titulu smanjio se broj samoubistva, neznam jel to istina, tako se prica po selu ……………… prelepi dresovi, napokon nesto da mi se svidja, da sam pri parama kupio bi ga, al visok datum 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Odkud to da Partizan poziva svoje navijače da navijaju u dresu Zvezde? Lepo je navijati za šampione,ali ja ovakvu akciju protivničke rivalske ekipe nikad nisam video do sad.

    0
    0
    Odgovori
  3. Znaci,obuci Zvezdin dres i navijaj…mnogo vam ruzni bre ovi dresovi…uostalom kao i obicno jer se ne secam da ste ikad imali,makar solidnije/

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter