4
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

DUHOVITI BOŽOVIĆ: U Ligu šampiona uz pomoć termalnih voda

Objavljeno: 04.07.16 u 16:37

Fudbalski klub Crvena zvezda se i ove sezone priprema za novu sezonu u Termama Čatež. Svi u klubu su prezadovoljni uslovima u ovim renomiranim termama, odakle je počeo put ka plasmanu u Ligu šampiona.

– Samo mogu da zahvalim vlasnicima Termi Čatež koji su nam obezbedili izvanredne uslove. Ovde imamo dobar spa centar, teren je blizu hotela. Nadam se da ćemo iskoristiti moć tih termalnih izvora, napraviti iznenađenje i plasirati se u Ligu šampiona, rekao je Miodrag Božović u Termama Čatež.

Prošle godine je baš ekipa Crvene zvezde premijerno otvorila fudbalski teren nadomak hotela, na kojem i sada svakodnevno trenira.

Ove godine Terme Čatež su spremile novost. Srpski prvak ima i dodatnu mogućnost, koriščenja dodatnog, novog terena za „suve“ treninge.

– Svakako ćemo se potruditi i dati ekipi svu potrebnu energiju, preneti moć zdravilnih termalnih voda, da i ovaj put posle odlaska iz Terma Čatež odigraju briljantne utakmice i povedu klub u Evropu, gde i zaslužuju da budu, rekla je Alenka Mokrovič Pogačar, savetnica uprave za marketing.

Za odigravanje utakmica sa nekim drugim klubom uz slučaju zauzetih čateških terena, Terme Čatež sarađuju i sa Zavodom za sport Brežice, ali i sa fudbalskim klubom Krško koji ustupa i svoje terene.

Ove godine saradnja je i nadograđena. U Terme Čatež od 16. do 23. jula dolaze mladi talenti, pa će se pod patronatom beogradskog kluba održati premijerni Juniorski kamp Crvene zvezde na ovim prostorima.

0
0

4 Komentara

  1. Pratiocu novih Zvezdinih vesti gdk ( sa nekoliko nadimaka) su takođe potrebne lekovite vode da očisti svoj organizam i da se okrene rekreaciji u prirodi a ne da smara ovde sa raznim nebuloznim komentarima.

    0
    0
    Odgovori
    • Njemu nema pomoci…. Trebalo bi da nadje devojku, ali koja ce njega…verujem da je poremecen i asocijalan do te mere da ribu nikad nije ni imao… Verovatno je pozadinac! Tuzan je njegov zivot…ali bolest ne bira…

      0
      0
      Odgovori
  2. ..od kada TO nose naziv „termalne vode“, do juce su se zvale „FEKALNE“ i bas su im „pomagale“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Sada su termalne, a ti kad si bio bile su fekalne! XAXAXAXAXAXAXA Fekalio do koske! Jel se secash kako te veliki Zvezdin navijach Azdejkovic taslachio u Termama??? XAXAXAXAXAXAXA

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter