9
Domaći fudbal

PROBLEM ZA PARTIZAN: Leonardo ne dolazi na pripreme!

Objavljeno: 30.06.16 u 09:05

Ekspedicija Partizana u Poljskoj dočekala je vrlo lošu vest.

Ivica Iliev definitivno je pre dva dana potvrdio da će Leonardo da Souza Silva, ali je sinoć u bazu crno-belih u Poljskoj dočekala vest koja znatno remeti pripreme tima Ivana Tomića.

Naime, najavljena ‘desetka kakvu srpski fudbal nije video’ ipak neće doći u Poljsku na pripreme ‘parnog valjka’, već će otići pravo u Beograd u subotu.

IVICA ILIEV: Nijedan igrač u Srbiji ne može da se poredi sa Leonardom!

Zbog papiroloških problema Leonardo ne može da dođe pre subote, pa je procenjeno da je manje isplativo da dođe na par dana na pripreme, već će sačekati ekipu u Beogradu i odatle nastaviti treninge za sledeću sezonu.

Podsetimo, Partizan će prvu zvaničnu utakmicu ove sezone odigrati 14. jula na svom stadionu protiv poljskog Zaglebja ili Slavije iz Sofije u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

0
0

9 Komentara

  1. Da zna Leonardo da će avangarda prvu i poslednju utakmicu u evropi igrati u jul,nebi dolazio.Još ako dodamo na to već krajem novembra partizan biti u minusu 20 razlike u odnosu na najveći srpski klub Crvena Zvezda Beograd,ovom fudbaleru biće uništena sezona.Zao mi je momka ali šta je tražio to će i dobiti.

    0
    0
    Odgovori
    • kako ni Sam nisi svestan da je zvezda zapocela svoje Jos vece posrnuce. Ima vremena,shvatices,I to vrlo brzo,ko je institucija a ko prostitu.ija:)

      0
      0
      Odgovori
      • Kako to da vaša institucija od osnivanja nikad nije imala više trofeja,pobjeda u derbijima od crvene zvezde?trenutno imamo 10 trofeja više,i 20 pobjeda više u derbijima.Objasni mi čemu ste institucija….hahaha

        0
        0
        Odgovori
    • Ajde se samo bavite vasim klobom i prestanite da obracate paznju na nas.dali ce ili nece tebe ne treba da briga.brini o kangi i ostalima koji nece doci u zvezdu.u zadnjih 10god igrali smo evropu 8 puta a tu se ubraja i liga sampiona o kojoj vi trenutno samo mozete da sanjate.i grobari ostavite ilicu i ivana da rade najbolje sto znaju pozdrav

      0
      0
      Odgovori
    • „srpski klub Crvena Zvezda“,
      koji je napravila UDBA? E bas ste ga srpski! Ova izjava je cak i zalosna s obzirom sta je ta ista UDBA radila srpskom narodu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter