Činilo se da su nekadašnji nerazdvojni saradnici, a sada oponenti, konačno blizu dogovora, sve do novog sastanka kada je došlo do nove ‘zabune’.

Novi sastanak članova Radne grupe koji do Izborne skupštine ‘vode’ FK Partizan naizgled je doneo nove dogovore prema kojima bi novi predsednik kluba iz Humske bio Nenad Bjeković.


Bar tako je za ‘Žurnal’ potvrdio predvodnik opozicije pod imenom ‘Crno-bela familija’.

– Osnovna ideja bila je pokušaj dogovora oko kadrovskog rešenja koga bismo, od potencijalnih kandidata, mogli da podržimo za predsednika. I oko toga se razvijala diskusija. Nikakvih drugih tema, praktično, nije ni bilo. Čudi me da je Ćurković to zaboravio i da tvrdi da o tome nismo razgovarali.

– Istina je samo jedna – pred kraj sastanka Ćure je zaključio priču rečima sledeće suštine ‘prihvatamo da ti budeš predsednik, a o svim stvarima razgovaraćemo narednog puta’ – izjavio je Bjeković, a prenosi ‘Žurnal’.

PROBLEM ZA PARTIZAN: Leonardo ne dolazi na pripreme!

Međutim, to je brlo brzo demantovao Ivan Ćurković, koji ističe da se pričalo o mnogim stvarima, ali da nijedna reč nije izrečena o imenu budućeg predsednika Partizana.

– Razgovor je bio pozitivan i nadasve koristan. Videćemo… ostalo je sijaset nerazjašnjenih pravnih detalja. Sastaćemo se opet, krajem nedelje. Nismo, razumljivo, mogli sve da definišemo i rešimo u sat, dva.  

Novi sastanak trebao bi da se održi u subotu, a Ćurković naglašava da je ovakav rasplet takav jer neki žele da se stvori loša atmosfera unutar i oko kluba.

– Iz razloga da bi se opet fabrikovala negativna atmosfera, ponajviše što Partizan u ovom trenutku sjajno funkcioniše. Što ima sve klupske strukture, ljude koji dolaze na posao, daju plate, organizuju pripreme, jačaju i formiraju tim.

– A, šta imamo s druge strane? Bjekovića i… i… I!? Dvadesetak skupštinskih delegata, koji šta rade? Sede u kafani ili u parku, pričaju priče. Neozbiljno je, pogotovo u ovako delikatnoj situaciji. I, sad stavimo na tas jednu i drugu stranu… Gde bi prevagnulo? – pitanjem je odgovorio Ćurković.

IVICA ILIEV: Nijedan igrač u Srbiji ne može da se poredi sa Leonardom!

Ćurković je dodao da bi Skupština mogla da se održi u septembru na predlog Mileta Jovičića. Do tada, čekaće nas burno leto…