3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE RUIZ DOŠAO NA MARAKANU? Spletom srećnih okolnosti pobegao je ‘poslednjim vozom’!

Objavljeno: 29.06.16 u 15:16

Bivši klub Džona Ruiza prošle godine bio je u finalu Lige Evrope, a danas u potpunom bankrotu!

Delije slave novo veliko pojačanje, ali u bivšem klubu Džona Ruiza nije tako dobro raspoloženje, naprotiv! Verovali ili ne, prošlogodišnji finalista Lige Evrope nalazi se pred propadanjem i pravim raspadom sistema.

Naime, ekipa Dnjepra bi najverovatnije iskoristila pravo potpisivanja ugovora sa Ruizom po njegovom povratku sa pozajmice iz Lila, samo da je imala novca. Međutim, to je u ukrajinskom klubu trenutno misaona imenica, s obzirom da je Dnjepar ušao u velike finansijske probleme.

DALEKO JE KANGA: Priča se o Zvezdi, a Gabonac šuruje sa… (FOTO)

Ukrajinski mediji prenose navode da je vlasnik kluba Igor Kolomojski odlučio da ne plati nagomilane dugove kluba, zbog čega Dnjepar neće dobiti licencu za nastup u ukrajinskom šampionatu.

Dnjepar sada ima plan da krene ispočetka, nešto poput Rendžersa u Škotskoj, slična sudbina već je zahvatila ukrajinski Metalist iz Harkova.

Sve to je iskoristila Crvena zvezda i dovela svoje najveće pojačanje ovog leta.  Što bi rekli, „Dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane…“

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter