5
Domaći fudbal

DA LI JE NAĐENO REŠENJE: Partizan dovodi domaćeg štopera?

Objavljeno: 27.06.16 u 11:15

Posle odustajanja od Dušana Cvetinovića i Dose Žuniora, Partizan je pronašao dva nova kandidata za poziciju štopera.

I to dva domaća. Prvo ime se već dve godine vezuje za „parni valjak“. Reč je o iskusnom 32-godišnjem Nemanji Tubiću. Bivši štoper Čukaričkog je prošle sezone bio na korak do dolska u Humsku, ali je u poslednjem trenutku promenio smer. Sada uprava želi da dovede Tubića u svoje redove, a u prilog im ide to da mu ugovor sa Haugensundom ističe za šest meseci.

TIMSKI DUH: Valeri Božinov pokazao šta misli o Saši Iliću (FOTO)

Tubić nije jedini „pik“ Partizana, spominje se i Bojan Ostojić. Kako list Sport navodi, sada već bivši član Čukaričkog je slobodan igrač i poželeo je da ode u inostranstvo, ali bi ipak mogao da skrene u Humsku. Bojan Ostojić ima 32 godine i igrao je za Sevojno, Slobodu, Radnički iz Kragujevca,BASK, Novi Pazar i Voždovac.

PRIPREME PARTIZANA ZA PAMĆENJE: Duplo slavlje u crno-belom taboru! (VIDEO)

0
0

5 Komentara

  1. Mislim da je ogromna greska placati , odnosno dovoditi starkelje od kojih ne mozes ni evra zaraditi. Klub, tj. Ika mora da nadje pouzdanog i vrlo perspektivnog centarhalfa sa 22-25 god. da bi se nesto i na njemu zaradilo. Ja bih dao Miladina na pozajmicu kao i Glavcica. Bice on dobar chalf , treba ga malo pricekati.mislim da neki jako podcenjuju ovog momka, on mene nije nikad razocarao, uvek je odigrao korektno iako su ga treneri setali od beka do beka. Milenkovic ce biti centarhalf svetske klase i treba ga forsirati u utakmicama sa laksim protivnicima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam se uvek cudio zasto Partizan nije nikada bio zainteresovan za ovog fudbalera jednostavno decko igra odlicno vec godinama u Cukarickom izabran je nekoliko puta u najbolji tim sezone. Ostojic je visok,jak,skocan,iskusan stoper nije sklon kiksevima uz sve to jako je vazno i da je izuzetno agresivan stoper i izuzetno pokretljiv tacnije nije spor cak naprotiv. Mi realno imamo kvalitetne stopere GOGUA,BALAZIC,MILENKOVIC su izuzetni stoperi setimo se igara BALAZICA koji je bio jedan od najboljih igraca partizana do povrede Mladi MILENKOVIC sta reci ja mislim da je on vec sada klasa igrac neverovatne fizicke predispozicije skocan,izuzetno jak u duelu, dosta je i brz…Sto se tice STEVANOVICA ja na njega i neracunam da je igrac partizana a milim da ni Tomic neracuna ozbiljno na njega relano decko nema pojama nula isto tako nema ni visinu ni sangu sklon velikim kiksevima nula igrac isti tip igraca kao i Milos ostojic i Cirkovic kisara,vezara… Tako da bih sa OSTOJICEM bih zaokruzili tu cifru od 4 kvalitetna stopera ili eventualno TUBICEM za koga tokodje mislim da je kvalittan prekaljen stoper iskusan…Sto se tice JOVANOVICA ja mislim da njega Tomic nije bezveze precrtao jer je on insistira na njegovom dovodjenu jednostavno ko je gledao sve utakmice partizana prosle godine zna da on ume da kisksne ume on da odigra i dobro ali sigurno da je to malo za partizan mislim da su i OSTOJIC I TUBIC mnogo bolje opcije ako nista bar za tu rotaciju u prvenstvu i evropi ili u slucaju neke povrde standardnih po meni nema sninje da ce standardno stoperi biti GOGUA,BALAZIC jer sam sigruan da ce i posle 10 godina partizan opet jedini igrati evropu.

    0
    0
    Odgovori
    • jesi ti ozbiljan za jovanovica? pa taj covek nas je kostao bodova i bodova, najveca rupa u odbrani prosle sezone ………….. desi se nekad i da odigra dobro odbranu, oduzme loptu protivniku, ali onda sledi onaj tezi deo, pas, i opet vrati loptu protivniku …………. beskoristan …………. ni „Goku“ nije svemoguc pa da zakrpi sve rupe koje jovanovic napravi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter