4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN JAČA U POLJSKOJ: Danas na pripreme stižu četiri reprezentativca

Objavljeno: 26.06.16 u 09:47

Ekipa Partizana od danas će biti znatno jača na pripremama u Poljskoj.

Crno-beli su pripreme za novu sezonu počeli još u prvoj polovini juna, a od pre pet dana ekspedicija vicešampiona Srbije nalazi se u Poljskoj.

Međutim, tamo je Partizan stigao u nekompletnom sastavu, jer su produženi odmor zbog reprezentativnih akcija dobili Nemanja Mihajlović, Saša Lukić i Marko Golubović.

NOVI DIZAJN ZA TITULU: Da li vam se sviđaju novi dresovi Partizana? (ANKETA)

Oni se danas vraćaju u trenažni proces, odnosno, biće na raspolaganju Ivanu Tomiću čim se smeste posle sletanja u Gdanjsk i odlaska u bazu crno-belih.

Sa njima će stići i četvrti reprezentativac, Darko Brašanac, koji je odigrao prvu pripremnu utakmicu Partizana protiv APOEL-a (0:1), ali se za vikend vratio u Srbiju zbog svadbe svog brata.

KOLEGA SEDRIK GOGUA: Štoper crno-belih u ulozi novinara, sa njim je, izgleda, najlakše raditi (VIDEO)

Zajedno sa četvoricom igrača u Poljsku će stići i Mile Jovičić, jedan od predsednika Radne grupe, Sportski direktor Ivica Iliev i predsednik Nadzornog odbora dr Vladimir Vuletić.

0
0

4 Komentara

  1. Preozbiljan tim za nasu ligu, a sto se Evrope tice, videcemo ubrzo. Samo sa 2 odlicna napadaca ovaj tim bi mogao daleko u Eu da dogura, ali bez njih smo lagano prvi u Srbiji, ako se opet ne bude dirigovalo u premijer ligi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter