0
Evrokupovi

NEUTEŠNI ĆIRO BLAŽEVIĆ: Gledam utakmicu i vičem – ‘Ante, poslušaj ovu staru budalu…’

Objavljeno: 26.06.16 u 13:06

‘Trener svih trenera’, kao i obično, dao je vrlo interesantnu, ali i emotivnu izjavu posle eliminacije Hrvatske sa Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Miroslav Ćiro Blažević izuzetno teško je podneo poraz Hrvatske od Portuglaije u 117. minutu sinoćnjeg duela osmine finala EURA u Francuskoj.

– Ovo što sam sada doživeo, nisam nikada, ovo je strašno, strašno! Ne znam je li je selektor Čačić doživeo nešto slično, ali znam da je napravio fatalnu grešku, fatalnu. Ma, ne mogu da verujem da mu Pjaca nije igrao. Pa, Pjaca je, moj Čačiću, Bog, a ti ga držiš na klupi, zagrevaš“, nije mogao da se smiri Blažević.

OČAJ I RAZOČARANJE: Ovako je komentator HRT-a ispratio eliminaciju Hrvatske (VIDEO)

Da mu je baš teško prekaljeni stručnjak odgovorio je kada je upitan da li plače zbog ovog poraza:

– Kako da ne plačem, pa Hrvat sam i u svoj ovoj tuzi u kojoj u Hrvatskoj živimo, ovi naši igrači su svetlo, oni su nam bili nekakva nada. I sad je ugašena ovako nepravedno. Zato ne mogu da verujem da Pjaca nije igrao, da nije ušao mnogo ranije u igru. Gledam utakmicu i stalno vičem, Ante, uvedi Pjacu, uvedi Pjacu. Pa, daj poslušaj ovu staru budalu. Ali, ne. I onda se dogodi užas. Ma, ne mogu više govoriti – završio je razgovor ‘trener svih trenera’, kako je sam sebe prozvao.

HRVATSKI MEDIJI U NEVERICI: Liju suze sa Modrićem, proklinju maler koji ih prati, ali i zahvaljuju Srbima (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter