2
Fudbal

TURCI PONOVO UŽASAVAJU: Oni nisu ljudi, ovo je stoka! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.16 u 15:50

Navijači Turske ponovo su uradili nešto što će svakoga sa iole malo ljudskosti u sebi naterati da se zapita koliko je ovaj svet zapravo zastranio.

Reprezentacija Turske na evropskom prvenstvu napravila je loš rezultat, i to nije sporno. Savladana je samo Češka, dok su porazi od Španije i Hrvatske Tursku eliminisali iz borbe za tron Evrope.

Sportski neuspeh kao i svaki drugi, ali su „navijači“ Turske odlučili da ga Fatih Terim, selektor njihove reprezentacije, ne zaboravi.

Naime, „navijači“ su preko društvenih mreža učinili nešto ekstremno gnusno – poželeli su selektorovoj ćerki da izgubi bebu?!

Stvar je otišla toliko daleko da je, prema pisanju portala „Milijet“, supruga turskog premijera Binalija Jildrima, Semiha Jildrim, pozvala Terimovu ćerku i izvinila joj se.

Ovo je tek jedan u nizu šokantnih ispada Turaka, koji su pred početak šampionata Evrope istakli transparent na kom su pitali „Gde je Marko?“, aludirajući na ubijenog Marka Ivkovića, navijača
Crvene zvezde.

NOVI VARVARIZAM NA EP: Fudbalska Evropa ovakav nedostatak srama ne pamti (FOTO)
Terim je zbog toga podneo tužbu protiv 21 osobe.

0
0

2 Komentara

  1. Па шта вас онда чуди братимљење између Хрвата, Турака и Албанаца, све је то један те исти талог и муљ, као што је ономад не тако давно рекао чак и Хитлер: „Хрвати су измет људског народа.“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter