6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI: Francuzi i Turci kvare posao Zvezdi

Objavljeno: 24.06.16 u 20:26

U Zvezdi još uvek čekaju dolazak pojačanja, ali se Lans potrudio da oteža posao šampionu Srbije. 

Crvena Zvezda je bila na korak od potpisivanja ugovora sa vezistom iz Gabona Kangom, ali se u priču umešao i francuski drugoligaš Lans.

‘BOMBA’ AKTIVIRANA: Argentinac na korak do Crvene zvezde? (FOTO)

Na stadionu „Rajko Mitić“ se još uvek nadaju da će Liga Šampiona biti dovoljan motiv za  Džona Ruiza i Gelora Kangu da stave paraf na ugovor sa šampionom Srbije.  

I dok se u borbu za Kostarikanca Ruiza umešao turski Kajzeri, za vezistu iz Gabona se najozbiljnije interesuje francuski Lans koji je nedavno postao filijala Atletiko Madrida, a Gabonac se trenutno nalazi na pregovorima sa francuskim drugoligašem. 

JOŠ JEDAN POTPIS: Zvezda nastavlja jačanje tima (FOTO)

Epilog pregovora sa Ruizom i Kangom bi trebalo da bude poznat u sledećih nekoliko dana, a u Zvezdi se nadaju da če u Kostarikancu i Gaboncu dobiti odlična pojačanja za napad na grupne faze nekog od evropskih klupskih takmičenja.  

 

0
0

6 Komentara

  1. Ne smemo dovoditi pojacanja posle 01.07. za kvalifikacije jer nece imati vremena da se uigraju. Ako Zvezda ne potpise nikoga u narednih 5 dana, onda neka se niko ne dovodi, osim do kraja kvalifikacija vrhunskog igraca ako iskoci mogucnost (sto Kanga nije).
    To znaci da se ovi moraju uigravati i nema posle 01.07. vremena za nove. Racunam da ce Zvezda igrati 3.kolo, a od 01.07. do 25-26.07. ima vremena da se uigraju.
    Ako bi Kanga ili bilo ko drugi dosao tokom jula ne bi nam znacio pre kraja avgusta a to je kasno.
    U svakom slucaju najvaznija stvar je da do kraja avgusta bude sacuvan tim. A posle neka nam je bog u pomoci sa An.Lukovicem, Poletanovicem i sl.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako se dvoumi izmedju Zvezde i Francuskog drugoligasa, ma kako se taj klub zvao, ne treba da dolazi! Ne treba nam….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter