1
Evrokupovi

URNEBESNA PORUKA HRVATSKIM HULIGANIMA: Vi ste obične pi*kice (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.16 u 10:00

Hrvtasku je bacanje baklji u teren na meču sa Češkom koštalo 100.000 evra, ali su svi u toj zemlji strepeli od mnogo gorih sankcija, pošto je to samo jedan u nizu incidenata od strane navijača te reprezentacije.

Najavljivan je i prekid meča sa Španijom, koji je Hrvatska posle preokreta dobila sa 2:1 i kao prva u grupi prošla u osminu finala.

Ogromne mere bezbednosti viđene su pre i za vreme utakmice, čak su i specijalci iz tkzv. domovinskog rata, njih oko 200, najavili da će pomoći da se zaustave izgrednici.

CILJ HRVATA VEČERAS JE – SUDIJA?! Ovako izgleda plan huligana za prekid utakmice protiv Španije!

Deo navijača te zemlje konstatno izaziva nasilje i i incidente, jer žele da iz saveza oteraju Davora Šukera i Zdravka Mamića.

EURO 2016: Hrvatska preokretom poslala Špance na Italijane (VIDEO)

Sve to previše košta HNS i državu, pa su dve struje u direktnom sukobu već neko vreme.

Zato su sa svih strana stizali apeli da se te stvari ne rešavaju na terenu i da svi zajedno moraju podržati svoje fudbalere.

Neverovatnu poruku poslao je jedan od navijača Hrvatske.

(Izvor:youtube/Darko Stakic)

0
0

1 Komentara

  1. Ujedno je poslao i poruku bratskim kockastim crvenim narikacama naturalizovanim u Srbiji, SVI STE ISTI, ISTA VERA, ISTA BOJA, ISTI ABOLIRANI KADAR STO VAS VODIIII !!!! SAMO PARTIZAN, SAMO SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter