5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVI DELIJA: Igrao bih za Srbiju, Srbi su me oduševili

Objavljeno: 22.06.16 u 11:16

Srbija je jedna od retkih evropskih selekcija koja u svom sastavu nema strane igrače. Svojevremeno je bila priča da bi Kleo mogao da obuče dres Srbije, ali to se nije desilo.

Čak je i dobio naš pasoš, ali je to odavno gotova priča.

NOVI OBRT U “SLUČAJU IBANJEZ”: Pomoći će Zvezdi, ali ipak ide u Tursku (FOTO)

Međutim, ima jedan momak koji bi prihvatio da igra za Srbiju, ako bi se ikada takva ponuda pojavila.

– Ukoliko bi to navijači i stručnjaci u vašoj zemlji iskreno želeli, pristao bih bez pogovora! Srbi su me mnogo zadužili, otkako sam iz Zagreba preko Đera došao u Beograd. U Zvezdinom dresu sam odigrao najbolju sezonu u karijeri, valjda su to ljudi primetili, ali nisam siguran da bi za mene bilo mesta u vašoj reprezentaciji – rekao je u razgovoru za „Alo!“ Luis Ibanjez.

Argentinac otkriva i zašto.

– Na poziciji levog beka imate jednog od najboljih odbrambenih igrača na svetu. Aleksandar Kolarov je čovek sa topom u levici. Ne mogu ni da zamislim da bih mogao da dobijem šansu pored takvog asa.

Kompletan razgovor sa Zvezdinim igračem mođete pročitati ovde.

 

0
0

5 Komentara

  1. od kad ja kazem – govorim da u zvezdi kao na tribinama (sa izuzetkom po koji zvezdas ili „ciganin“ ) igraju prave delije … jos kad do turske sdignu … onda se predstavlju ili ih mi velicamo … da su : prave delije … svako svome jatu …

    0
    0
    Odgovori
  2. Da sve asovi a nas nigde nema ,na kraju krajeva u većini slučajeva je grejao klupu u sitiju, kao i većina naših „asova“…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter