7
Domaći fudbal

NESTVARNO: Sin legende Partizana zbog tate prešao u Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.16 u 15:36

Mladi Vanja Vučićević danas je potpisao za Crvenu zvezdu, a mnoge je iznenadila jedna rečenica tokom njegovog predstavljanja.

Naime, Vučićević je istakao da je na njegovu odluku uticaja imao njegov otac, legenda Partizana Nebojša Vučićević:

– Ponosan sam na svog oca, ali sam profesionalac i otac je sigurno uticao i na moju odluku da dodem u Zvezdu, rekao je Vučićević a prenosi Tanjug.

Pored toga, mladi fudbaler je istakao da mu je veoma drago što je došao na Marakanu:

– Zaista sam presrećan što sam došao u jedan ovako veliki klub kao što je Crvena zvezda. Zahvaljujem se klubu na poverenju, a na meni je sada sve ostalo, da svojim trudom, zalaganjem i radom na treningu dokažem da zaslužujem Zvezdin dres. Konkurencija je u Zvezdi velika, ali ja sam mlad igrač, i došao sam kao, da tako kažem, biser za budućnost, i tek treba da se dokazujem na treninzima, a biće kako treneri odluče, rekao je Vučićević tokom predstavljanja.

On je zadužuio dres sa brojem 98, a prošle sezone je bio prvi strelac omladinske lige.

0
0

7 Komentara

  1. Ovaj ce da ostavi dubok trag u Zvezdi,kao i neki pre njega,da ih i ne pominjem,sto igrase za partizan,mladicu sam si sebe osudio na razocarenje,drugi put pamet u glavu,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Komentar da je to najveci klub…možda jeste, ali u bolesnim glavama. ‘ Sprati sramotu oca’ ….nije za komentar, vise za mentalnu ustanovu. Decko je cisti oportunista, vidi koga vlast forsira pa racuna da ce bolje proci. Legitimno. Samo takvi nikad ne naprave karijeru. Pogledajte kako se pravi karijera Luka Modric. I ucite. A to da ce Terza i Coki nekom napraviti karijeru hahah ma dajte molim Vas, mozda jedino svom bahatom podmladku i ovima kao ovaj sto komentarise besmislice.Putuj Igumane…

    0
    0
    Odgovori
    • …ne baljezgaj! Mali je dosao u najveci klub na Balkanu… A ti mozes da kmecis zbog toga, mozes i plakati…ali to su cinjenice!

      0
      0
      Odgovori
    • А ви како те??????? Бежите на ваш сајт ако га имате !!!! Наравно да је спрао срамоту очеву,како сте се одужили ушкету за све што је пружио ракарима???? Вама све што није ваше не ваља,а кога је власт на челу са Марјановићем,Тадићем,Дачићем да не помињем Толину волину форсирала????? Немој да си гњида,ако си фрањевац буди реалан и немој да си веверица!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Dobro dosao u najveci klub na ovim prostorima.Nadam se da ces ovim postupkom da speres ocevu sramotu jer ako je on nastupao za pogresan klub,red je da naslednik krene pravim putem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter