0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Argentina bez milosti, Mesi i drugari „pregazili“ SAD (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.16 u 08:40

Reprezentacija Argentine prvi je finalista Kopa Amerika Sentenario takmičenja, pošto je u polufinalu pobedila domaćaina SAD sa čak 4:0.

Fenomenalnu partiju pružio je jedan od najboljih fudbalere sveta, Lionel Mesi, koji je imao dve asistencije i jedan neverovatan gol. Uz njega pogađali su Laveci i dva puta Iguain.

Laveci je načeo protivnika već u 3. minutu, da bi Mesi posle fenomenalnog gola iz slobodnog udarca udvostručio prednost u 32.

Iguain je golovima u 50. i 86. samo potvrdio dominaciju Gaučosa.

Domaćin praktično bez šanse, pa je posle „lakšeg sparinga“ Argentina zasluženo u finalu, gde čeka boljeg iz duela Kolumbija – Čile.

Argentina je titulu na Kopa Amerika poslednji put osvojila 1993. godine, Mesi je prvi nastup imao 2005. pa će tako biti u prilici da se, ukoluko njegov tim slavi, prvi put okiti ovim velikim trofejom.

(Izvor:youtube/iKhoStyle7i)

Argentina ima 14 titula.

Sjajni omaleni Argentinac je tako postigao 55. gol u karijeri za reprezentaciju i prestigao Gabrijela Batiustitu na listi najboljih strelaca te zemlje.

Argentina će u finalu igrati bez Lavecija, koji se u 60. minutu bizarno povredio, kada je naleteo na reklame pored aut linije, posle čega je sa stadiona iznesen na kolicima.

Argentina – SAD 4:0
(Laveci 3, Mesi 32, Iguain 50, 86)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter