30
Domaći fudbal

RUSI POTVRDILI: Kanga odbio Rostov i sutra stiže u Beograd! A cifra koju pominju je nestvarna… (FOTO)

Objavljeno: 19.06.16 u 18:25

Ako je ovo zaista tačno, a Rusi tvrde da jeste, Kanga će biti jedan od najplaćenijih igrača u istoriji srpskog fudbala!

U isčekivanju sutrašnjeg žreba za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, navijači Crvene zvezde očekuju i adekvatna pojačanja za taj pohod. I izgleda da su dobili novog aduta pred veliki poduhvat.

Ruski ‘Sovsport.ru’ objavio je zvanično da Guelor Kanga nije pristao da produži ugovor sa svojim dosadašnjim klubom Rostovom, i to upravo zbog Crvene zvezde.

DOŠAO JE RED NA ŽREB: Zvezda beži od Izraela i Švedske, a Partizan od ‘dželata’ Crvene zvezde (FOTO)

Naime, Kanga će sutra doći u Beograd gde će potpisati ugovor sa šampionom Srbije. Ovaj medij saznaje kako navodi, iz izvora unutar srpskog kluba, da će Kanga u novom klubu zarađivati oko 500 hiljada dolara godišnje, uz sve bonuse koji su dogovoreni.

Screenshot_3

Kanga je član Rostova bio od 2013. godine, a pre toga igrao je za lokalne klubove u domovini Gabonu.

TRLJAJU SE RUKE: Terzić se zadovoljan vraća iz Pariza

0
0

30 Komentara

  1. Zvezda se zaduzuje kupovinom igraca nema sta, sto gore,daleko dogurati nece u evropi,ako ne u prvoj utakmici,dvomecu,onda u drugoj,dvomecu,najverovatnije ispadaju. Posle im sledi dugovanje igracima,tuzbe,raskidi ugovora,itd, jer niko od stranaca pa ni domacih neigra za njihovo skandiranje,od toga hleba nema,vec za plate i premije, jer se ne kupuju skandiranjem namirnice i ostalo,vec novcem,a Zvezda ce pokazati da ga nema,ili da ima premalo,ne za sve, pa uplacivanje sice,posebno ce strancima da se smuci,i to vrlo uskoro,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ala je tebi dobro..hahaha piGlu grobar i njegov zeLJeznik ….Nego idi nekad na stadion a ne da lupetas gluposti ovde …Tvoja je parola, glava mi je suplja ali bitno da je nosim na ramenima…I jos nesto Franjo ej nemoj puno se nerviras…haha

    0
    0
    Odgovori
  3. Kada udare na neki Kairat i propadnu biće :U pomoć ciganka se davi, spremajte šampone da se mali cigići peru, penzioneri i budžetlije opet će Vam gospodar nasrnuti na novčanike i onako prazne. Naravno lopuži Terzi ništa biti neće.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahaha, ima li kraja ljudskoj gluposti? Pa ja namerno pisem Zeljeznik i koristim jezik u skladu sa sponzorima vaseg KK, a to da sam Grobar hvala bogu da se vidi, to i ne krijem. Taman posla, da sam na istoj strani sa tobom, tako bistrim. Hahahaha, ma ti si stvarno car, nestvarno bice, hahaahaha.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovaj kk zeleznik uce zvezda u ligu sampiona,bar liga evrope,kako te nije sramota da hvalis karadzica,evropsko prvenstvo nismo vidili od kako je on presednik,a bogami i svetska prvenstva,srbija nije nikad bila,ispod 20 mesta,na rang listi sad smo 50,covjek koji nezna, da sutne loptu da bude prrsednik fudbalskog saveza,nemoj se sramotit sa tvojim izjavama

    0
    0
    Odgovori
  5. Bice to dobar tim za nase uslove…Za evropu ce da vidimo…Za ovo domace prvenstvo smo neprikosnoveni kako na terenu tako i na tribinama..Kao sto nas naviko nas voljeni evropski i svetski sampion….

    0
    0
    Odgovori
    • Ako vas je vas voljeni klub naviko, onda svaka cast. Jos da te voljeni klub nauci pravopisu, pa da budes savrsen.

      0
      0
      Odgovori
  6. A bre braco delije pa o cemu da pisu franjevci…Zar da pisu o Ilijevu i njegovim bombama…haha…neka ih da se smejemo njihovoj zavisti…Crkavaju jadni od muke..

    0
    0
    Odgovori
  7. Kao da ce on da dobije te pare koje mu obecaju.pa nevidim zbog cega se pravi frka ko da je neki igrac.sve je to isto i u zvezdi i partizanu.daju mu vecu platu a nemogu da ga isplate.a posle ga oteraju kad pocne da se buni.i jos treba da im oprosti dugovanja.imaju srece nasi timovi sto opste igraju u evropi jer da zna uefa sta se ovde sve radi.neznam sta bi bilo.

    0
    0
    Odgovori
    • „Neznam“, „nevidim“, „nemogu… Sve ovo se pise odvojeno! Opismeni se, pa piskaraj ovde svoja glupa misljenja!

      0
      0
      Odgovori
  8. Nije to velika cifra, samo plasman u LE donosi 10 miliona evra a LŠ duplo više. Ako se ne plasiraju sledi prodaja Kataija, Vieire i Ibanjeza to je oko 7 milona evra tako da će biti novca i previše.

    0
    0
    Odgovori
  9. Polako sa placanje, ako prodjemo kvalifikacije bice i para…a ako ne, cao i raskid ugovora i cisti papiri…Zvezda u zijanu maximum julska plata 😉

    0
    0
    Odgovori
  10. Izgleda da ce se ponovo smanjivati plate i penzije. FK koji duguje 60 miliona evra da placa igraca 500 000 dolara? Eto narode, izmedju ostalog, gde su vam pare.

    0
    0
    Odgovori
    • meni su smanjili platu ali ako za jedan od najvecih klubova u evropi i treba ,steta da godinama nemamo pravog predstavnika u evropi e sada ga imamo i napred hrabro kao i uvewk kroz istoriju kako je bilo

      0
      0
      Odgovori
      • tebi smanjili platu, sve mi se cini da nista ne radis po celi bozji dan i da molis taticu i mamicu za pivo i pljuge , jer da se znojis 10 sati dnevno za prosecnu srpsku platu nebi tako lupetao gluposti

        0
        0
        Odgovori
    • Brini ti o svom malenom klubu! Bolje se pitaj koliko su placeni Radovic, Djurdjic i taj lazni Brazilac kojeg dovodite…i od kojih para! Posto ste i vi u debelom minusu, a kompletna uprava vam kuka kao narikace…

      0
      0
      Odgovori
    • Zvezdin dug je 120 miliona!!! Ja kao penzioner se zalazem da mi skinu I 80% od penzije samo da Zvezda udje u LS. I Hrvatskim penzionerima ce smanjiti penzije cim se vratite u Zagreb!!

      0
      0
      Odgovori
      • Nije sto su smanjili plate i penzije zbog njih, neka im daju, ciganima i pristaje da prosjace, nego sto bacise ovolike pare, a nece ni uci u LS ni osvojiti titulu. Posle kada dodje djavo na naplatu, kriv ce biti Tole. Vec vidjeno sa Ivicem.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter