9
Domaći fudbal

KAKAV ŠOK: Otac mu je igrao za Partizan, on izabrao Zvezdu!

Objavljeno: 19.06.16 u 00:15

Osim što žele da pojačaju tim iskusnim igračima u Crvenoj zvezdi se oslanjaju i na mlade snage.

Još jedan igrač Čukaričkog, kako stvari stoje, nastaviće karijeru u Zvezdi.

Kako RSB nezvanično saznaje, talentovani napadač Čukaričkog Vanja Vučičević biće najnovije pojačanje tog fudbalskog kluba.

TERZIĆ RADI PUNOM PAROM: Dva nova pojačanja gotovo izvesna

Vučičević ima 18 godina i jedan je od najtalentovanijih napadača u Srbiji. Sin je bivšeg napadača Nebojše Vučičevića. Visok je 188cm, levonog je, ima odličnu tehniku i sjajne golgeterske sposobnosti.

Vanja je ove zime nastupao za omladinsku ekipu Čukaričkog gde je postigao 14 golova u 16 utakmica, ali nije uspeo da se dogovori sa čelnicima kluba sa Banovog Brda oko profesionalnog ugovora, pa je drugi deo sezone presedeo na klupi.

SLATKE MUKE ZA BOŽOVIĆA: Još jedan biser na “Rajku Mitiću”

Posle spekulacija da bi mogao da pređe u inostranstvo, Vanja je na kraju odlučio da svoju karijeru nastavi uLjutice Bogdana.

0
0

9 Komentara

  1. sta kakav sok pa igrali su i ranije igraci u ooba kluba pa nikom nista ovo me ne cudi decko zna da je zvezda trenutmno najbolja opcija kao odskocna daska za bolji klub i ugovor koji ce mu obezbediti buducnost..

    0
    0
    Odgovori
  2. Pametan decko koji ima mozga..Nije kao onaj grobar do koske koji napise sve glupost do gluposti,pa se onda sam sebi smeje po netu.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..ma koji sok, ko ne ceni svog oca, kako li ce tek sramni crveni fk Simbol zla ex Yu, prodane duse mogu da mi …, samo takvi i jesu za pecurkanu..!.

    0
    0
    Odgovori
    • Gluperdo glodaru do jaja, mani se vesti o Zvezdi ako nemas sta pametno da kazes. A nemas,ocigledno. samo blamiras postene navijace Partizana.

      0
      0
      Odgovori
  4. Nikakvo cudo,zvezda Nema svoju skolu ,I Mora da se snalazi,za razliku od partizana kome niko ne moze parirati Sa te strane u srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  5. Mali batica gdk će krenuti u piskaranje verovatno pod drugim nadimkom. Inače ostavlja kometare i na sajtu telegraf.rs na sportskim vestima. Samosmeh je čudo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter