2
Domaći fudbal

SAD SU I HRVATI PODIVLJALI: Krenuli u Sent Etjen da prekinu utakmicu, stižu i Srbi!

Objavljeno: 17.06.16 u 10:51

Hrvatska reprezentacija danas od 18 časova igra protiv Češke na Evropskom prvenstvu, a na stadionu u Sent Etjenu očekuje se oko deset hiljada hrvatskih navijača.

Na nogama su navijači, ali i policija. Poslednje informacije govore da je na granici zaustavljen kombi s navijačima koji su za Francusku krenuli naoružani arsenalom za tuču.

Već danima stižu najave da će hrvatski, ali i srpski huligani dođi na Euro da izazivaju nerede. Veći broj pripadnika Torcide je već u tom gradu, s čijim navijačima neguju prijateljske odnose. Najavljen je i dolazak BBB-a, a spominju se i moguće dogovrene tuče s ruskim navijačima. 

Iz Kluba navijača Uvijek vjerni, koji imaju potpisan ugovor s Hrvatskim fudbalskim savezom, pre nekoliko dana stigla je informacija da deo navijača Hrvatske planira da izazove nerede i prekine utakmicu sa Češkom. 

BIJU I NE PITAJU ZA ZDRAVLJE: Rusi posle Engleza i Velšana uhvatili Albance (FOTO)

MUP Hrvatske poslalo je francuskoj policiji spisak od 326 imena navijača iz Hrvatske koji predstavljaju potencijalnu opasnost, a Francuzi su jednog navijača s tog spiska locirali u zemlji.

Pojavile su se informacije da je granična policija zaustavila jedan kombi s navijačima kod kojih su pronađeni predmeti koji mogu ugroziti sigurnost gledalaca na sportskim takmičenjima, a koji su krenuli na utakmicu sa Češkom.

 

0
0

2 Komentara

  1. ..treba ih „pelcovati“ protiv besnila, kao i ove nase naturalizovane KOCKASTE-poslednje Simbole zla ex. YU, da nas SVE ne bi „zarazili“ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter