0
Fudbal

EURO 2016: Španija pregazila Tursku, Mažić i kolege priznale gol iz ofsajda (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.16 u 22:55

U drugom meču „D“ grupe na Evropskom prvenstvu Španija je pobedila Tursku 3:0 (2:0).

Bila je to igra mačke i miša u kojoj je pravdu delio srpski arbitar Milorad Mažić sa svojim pomoćnicima iz Srbije. „Crvena furija“ je igrala tika-taka, držala je loptu u svom posedu i stvarala šanse. Prvu već u 11. minutu kada je kada je Alba uposlio Moratu, a ovog su Turci u poslednjoj seknudi izblokirali. U 29. minutu je pokušao i Nolito, ali ponovo bez uspeha. Ipak, u periodu od 34. do 37. minuta smo videli dva gola. Prvo je Nolito centrirao, a Morata sjajno skočio za 1:0. Samo tri minuta kasnije Fabregas do Nolita, a ovaj u mrežu za 2:0.

(Izvor: RuTube)

Drugo poluvreme je Španija otvorila novim golom. Strelac ko drugi no Morata – 3:0. Ipak, iz usporenog snimka se videlo da su sudije iz Srbije priznale neregularan gol. Samo dva minuta kasnije branilac trofeja je mogao i do četvrtog gola, ali je Morata bio neprecizan. Turska je prvu šansu imala preko Jilmaza u 52. minutu, ali je iz dobre pozicije šutirao daleko pored gola. Do kraja utakmice videli smo još dve šanse, po jednu sa obe strane, ali promene rezultata nije bilo, Španija je slavila sa 3:0 i plasirala se u osminu finala.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

ŠPANIJA – TURSKA 3:0
/Morata 35, 48, Nolito 37/

Stadion: Alijanc Rivijera, Nica
Kapacitet: 35.624
Sudija: Milorad Mažić (Srbija)

ŠPANIJA (4-3-3): De Hea – Huanfran, Pike, Ramos, Alba (od 81. Aspilikueta) – Fabregas (od 71. Koke), Buskets, Inijesta – Silva (od 65. Sorijano), Morata, Nolito.
TURSKA (4-3-2-1): Babakan – Gonul, Topal, Balta, Erkin – Tufan, Inan (od 71. Mali), Ozjakup (od 62. Šahan) – Čalhanoglu (od 46. Sahin), Turan – Jilmaz.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter