4
Fudbal

FOTO: Twitter

‘CICA’ SA DVA LICA: E to je izgleda UEFA!

Objavljeno: 16.06.16 u 21:28

Evropska kuća fudbala dokazala je da ima dvostruke aršine, to jest što bi naš narod rekao je „cica sa dva lica“.

Najbolji primer za to je Evropsko prvenstvo u Francuskoj gde Englezi divaljaju, a niko ih ne opominje, sa druge strane Rusi rade isto i preti im izbacivanje sa EP. Ipak, to nije jedini primer, drugi je vezan i za našu Srbiju.

SRAMNO: Hoće li UEFA reagovati na novi provokativni transparent Albanaca? (FOTO)

Naime, UEFA strogo brani isticanje političkih parola na fudbalskim terenima. A, Albanci to rade kad god njihova reprezentacija igra. Tako se na utakmici sa Švajcarskom pojavila zastava Velike Albanije, a potom protiv Francuske i transparent na kome je pisalo „Kosovo je Albanija“. UEFA nije ni razmatrala mogućnost da kazni Albaniju zbog političkih ispada njenih pristalica.

RUS OBJASNIO: Svaka zemlja ima svoje idiote (VIDEO)

Sa druge strane znamo kako su prolazili naši timovi zbog parole „Kosovo je Srbija“. I ne samo naši, već i mnogi strani klubovi. Recimo Zenit, Lokomotiva, Olimpijakos i PAOK. Tada je UEFA vadila „batinu“ i strogo kažnjavala ove klubove.

Nažalost, nepravda je zakon UEFA, da se žalimo, možemo, ali kome i kako da pobedimo u toj borbi…

0
0

4 Komentara

  1. Tezak je zivot vas pacenika koji u svakoj vesti nalazite nacin na koji vas svet napada. Uvek je neko protiv vas, i za svaki neuspeh je neko drugi kriv. Kada se Srbi ponasaju kao stoka, to se ignorise, a kada Siptari i Hrvati urade nesto slicno traze se najgore sankcije. Sramota me je sto zivim u drzavi punoj jadnika koji nisu u stanju da urade nesto u zivotu i zato im je ceo sve kriv.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko te i sta te drži ovde u državi koje te je sramota?Idi dok si mlad,spasi i sebe i nas.Idi tamo gde ti je bolje sta te sprečava dupeuvlakacu jedan.Ne vidiš ti dalje od nosa druze nego lepo se spakuj i ne okreci se,široko ti polje.Srecan put uz pesmu danke dojcland….

      0
      0
      Odgovori
  2. Pa zasto reprezentacija jednotavno ne prestane da igra bilo kakve kvalifikacije?Doduse i ovako ne pokazujemo mnogo.Ali posle utakmice sa Albanijom i dodeljivanja tri boda njima nismo u buducnosti ni mogli da ocekujemo nista bolje..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter